Το ελληνικό La Casa de Papel έρχεται από την Κρήτη και είναι απλά απολαυστικό!

Από neolaia.gr Team 4 Ιουνίου 2019

Ποια ληστεία και ποιος Profesor... η θεία Μαρίκα είναι εδώ για την Τέλεια Νοθεία!

Το La Casa de Papel είναι ένα είδους φαινόμενο. Από όταν προβλήθηκε η σειρά μέσω της υπηρεσίας του Netflix έκανε διάσημη παγκοσμίως τη γνωστή κόκκινη στολή με τη μάσκα, αλλά και το τραγούδι, «Bella Ciao», που παίζεται παντού. Η καλύτερη απάντηση, όμως, έρχεται από την Κρήτη!

Μία νέα εκδοχή του La Casa de Papel έρχεται από την Κρήτη. Αυτή τη φορά δεν είναι η Τέλεια Ληστεία, αλλά η Τέλεια Νοθεία (για να είμαστε και στο κλίμα των ημερών). Σε αυτό, που λες, βλέπουμε τέσσερις γιαγιάδες να προετοιμάζονται για την Τέλεια Νοθεία!

Το βιντεάκι σατιρίζει τα πάντα. Από τις εκλογές, μέχρι και την ελληνική κοινωνία, με έναν μοναδικό τρόπο που θα σε κάνει να πέσεις κάτω από τα γέλια! Ειδικά, όταν ακούσεις το «Bella Ciao» με ελληνικούς, λίγο διαφορετικούς, στίχους.

Βλέπεις, η γιαγιά θέλει να βγάλει το εγγόνι της πρώτο στις Εκλογές που έρχονται και γι αυτό ετοιμάζεται για το μεγαλύτερο κόλπο. Αυτό της νοθείας. Η βοήθειά της είναι οι φίλες της, που… φυσικά και έχουν παρατσούκλια!

Ανώγεια, Πιλαλήματα και Αρχάνες! Χωριά της Κρήτης είναι και παίρνουν με τον πιο απολαυστικό τρόπο τη θέση μεγάλων πόλεων που είχε χρησιμοποιήσει ως παρατσούκλια ο El Profesor!

Ας σε αφήσω να απολαύσεις μόνος σου τη συνέχεια! Πάντως, εγώ ακόμη γελάω με το ελληνικό Bella Ciao!

Δες ακόμα: La Casa de Papel: Μόλις κυκλοφόρησε το καινούριο τρέιλερ για την επιστροφή της σειράς!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486