Ο Φοίβος Δεληβοριάς μας περιμένει στο Θέατρο Τεχνόπολις τη Δευτέρα 17 Ιουνίου

Από neolaia.gr Team 5 Ιουνίου 2019

Μια αξέχαστη καλοκαιρινή συναυλία με "Τραγούδια του Πεζοδρομίου"!

Τα «Τραγούδια του Πεζοδρομίου» του Πεζοδρομίου… καλοκαιρινά! Είναι γνωστή η καλοκαιρινή συνήθεια να βρέχουμε το πεζοδρόμιο με το λάστιχο για να δροσίσει. Κάτι τέτοιο θα κάνει κι ο Φοίβος Δεληβοριάς με τα “Τραγούδια του Πεζοδρομίου” του, την παράσταση που ξεσήκωσε τον περασμένο χειμώνα το κοινό της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Θα τα ταξιδέψει και θα τα βρέξει σε όλα τα νερά της ελληνικής επικράτειας, ψάχνοντας τους απανταχού του φίλους και «γείτονες».

Τραγούδια του Φοίβου παλιά, πρόσφατα, ακυκλοφόρητα (το «Μόνο Ψέματα» ήδη διαδίδεται υπογείως), αλλά και τραγούδια «αδελφών» του που ξεκινούν κι εκείνοι από το πεζοδρόμιο και ανεβαίνουν κάπου αλλού (Αγγελάκας, Παυλίδης, Κόρε.Υδρο., Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Χατζηφραγκέτα κ.α.), σχηματίζουν μια συναυλία-μεγάλο τραγούδι, σαν μία ανάσα, στην πιο προσωπική ίσως ζωντανή πρόταση του τραγουδοποιού.

Μαζί του, οι μόνιμα διαταραγμένοι και συνταρακτικοί του συνεργάτες Ντούβας, Χριστοδούλου, Παντέλης και Σταματάκης στην πιο δημιουργική τους σύμπραξη, αλλά και το έκτο πλέον μέλος της μπάντας, η Νεφέλη Φασούλη, που με τις ερμηνείες της, δίνει το δικό της ισχυρό σήμα στην παράσταση. Σε καλοκαιρινά κλαμπ, σε πλατείες και σε υπαίθρια θέατρα, το «πεζοδρόμιο» φέτος βρέχεται, ξηλώνεται και χορεύει!

Συντελεστές: Φασούλη Νεφέλη: Τραγούδι , Χριστοδούλου Κωστής: Πλήκτρα , Ντούβας Σωτήρης: Ντραμς , Παντέλης Κώστας: Κιθάρες: Σταματάκης Σταμάτης: Μπάσο , Ηχοληψία: Γιάννης Πετρόλιας , Artwork – φωτογραφίες: Δημήτρης Μακρής

https://www.facebook.com/events/850049591999036/ 

Ώρα Εναρξης: 21:15

ΠΡΟΣΦΟΡΑ έως 2 Ιουνίου τιμή προπώλησης 10 ευρώ

Τιμή προπώλησης: 12 ευρώ – Τιμή στο Ταμείο: 14 ευρώ

Φοιτητικό/Ανέργων: 12 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων: Πολυχώρος Τεχνόπολις – Βιβλ. Ελευθερουδάκης – Πολυτεχνείο Καφέ και Διαδικτυακά στο www.ticketservices.gr

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486