Rihanna: Η πιο πλούσια τραγουδίστρια στον κόσμο σύμφωνα με το Forbes!
Το περιοδικό Forbes ονόμασε τη Rihanna την πλουσιότερη τραγουδίστρια!

Η Rihanna ανακηρύχθηκε από το περιοδικό Forbes ως η πιο πλούσια τραγουδίστρια στον κόσμο. Μάλιστα, η περιουσία της εκτιμάται στα 600 εκατομμύρια δολάρια.

Η διάσημη τραγουδίστρια πέρα από δημιουργός κομματιών και ερμηνεύτρια έχει και τη δική της εταιρία ειδών μακιγιάζ και εσωρούχων και η πρώτη μαύρη που βρίσκεται στα ηνία ενός οίκου ειδών πολυτελείας. Το φαν κλαμπ της έχει εκατομμύρια μέλη παγκοσμίως και η φήμη της μεγαλώνει με χρόνο με τον χρόνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε ηλικία 31 ετών, η Robin Rihanna Fenty συγκέντρωσε περισσότερα χρήματα από μεγαλύτερες σε ηλικία, αλλά και καριέρα τραγουδίστριες, όπως η Madonna, με 570 εκατομμύρια, η Celine Dion, με 450 εκατομμύρια και η Beyonce, με 400 εκατομμύρια.

Το περιοδικό Forbes υπογραμμίζει ότι το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας της προέρχεται από τις περιοδείες της και τις πωλήσεις δίσκων της. Επίσης, η γνωστή τραγουδίστρια είναι και συνιδιοκτήτρια της εταιρίας εσωρούχων Savage X Fenty.

Η Rihanna ξεκίνησε την πολύχρονη καριέρα της το 2003 και από τότε έχει καταφέρει να κάνει μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα. Μάλιστα, τον Σεπτέμβριο του 2017 δημιούργησε την εταιρία με είδη μακιγιάζ Fenty Beauty. Η εταιρία αυτή, έρχεται σε συνεργασία με τον γαλλικό κολοσσό ειδών πολυτελείας LVMH.

Όσο μεγαλώνει η καριέρα της στη μουσική βιομηχανία, τόσο μεγαλώνουν και οι επιχειρηματικές της επενδύσεις. Από ότι φαίνεται η Rihanna θα συνεχίσει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον τόσο των φαν της όσο και του μουσικού στερεώματος. Εμείς περιμένουμε τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα!

Δες ακόμα: Met Gala 2019: Αναρωτήθηκες κι εσύ γιατί έλειπε η Rihanna από το κόκκινο χαλί;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;