Η συζήτηση Τραμπ και πρίγκιπα Καρόλου για την κλιματική αλλαγή

Από neolaia.gr Team 5 Ιουνίου 2019

Ο Αμερικάνος πρόεδρος συναντήθηκε με το διάδοχο του θρόνου στη Μεγάλη Βρετανία και μίλησαν για την κλιματική αλλαγή!

Κατά τη διάρκεια της τριήμερης επίσκεψης του στη Βρετανία, ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, συζήτησε επί μακρός με τον πρίγκιπα Κάρολο για ζητήματα κλιματικής αλλαγής, πράγμα που αποκάλυψε σήμερα ο ίδιος σε συνέντευξή του.

Όπως μεταδόθηκε σήμερα, λοιπόν, από το αγγλικό τηλεοπτικό δίκτυο ITV, ο Αμερικάνος πλανητάρχης ήπιε τσάι με τον διάδοχο του θρόνου της Μεγάλης Βρετανίας και συζήτησαν για την κλιματική αλλαγή, περισσότερο μιάμιση ώρα, αντί για 15 λεπτά, που ήταν αρχικά προγραμματισμένη η συνάντησή τους.

Ο Τραμπ ανέφερε ότι «άκουσε πραγματικά» τον πρίγκιπα της Ουαλίας, ενώ στη συνέχεια υπογράμμισε ότι: «Αυτό που πραγματικά επιθυμεί και αυτό για το οποίο ανησυχεί είναι το μέλλον. Θέλει το καλύτερο κλίμα για το μέλλον. Θέλει καθαρό κλίμα και όχι μια καταστροφή».

Όπως μάθαμε επίσης, ο πρόεδρος των ΗΠΑ είπε στον πρίγκιπα Κάρολο ότι «οι ΗΠΑ έχουν ένα από τα πιο καθαρά κλίματα παγκοσμίως και, σύμφωνα με όλα τα στατιστικά στοιχεία, στην πραγματικότητα βελτιώνεται», καταγγέλοντας πολλές άλλες χώρες που δεν παίρνουν τα μέτρα τους για να αντιμετωπίσουν κατάλληλα την κλιματική αλλαγή. Ο ίδιος ανέφερε ότι: «Ινδία, Κίνα, Ρωσία, αν πάτε σε κάποιες πόλεις δεν μπορείτε καν να αναπνεύσετε».

Ωστόσο, μας είναι γνωστό ότι ο Αμερικάνος πρόεδρος έχει αποφασίσει να αποσύρει τις Ηνωμένες Πολιτείες από τη συνθήκη του Παρισιού σχετικά με το κλίμα, σε αντίθεση με τον πρίγκιπα της Ουαλίας, ο οποίος στηρίζει τη μάχη ενάντια στον κίνδυνο της κλιματικής αλλαγής.

Δες ακόμα: Η «θερμή» υποδοχή του Donald Trump από τους Βρετανούς με μία εικόνα που σίγουρα δε θα ξεχάσει!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486