Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Η φιναλίστ του Master Chef μίλησε για τη ζωή της μετά το παιχνίδι! (video)
Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη μίλησε στην Κατερίνα Καραβάτου για όλα!

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη ήταν η παίκτρια που μας απασχόλησε περισσότερο από κάθε άλλο παίκτη στο Master Chef 2019. Κι έτσι, κάθε της συνέντευξη έχει να μας προσφέρει και κάτι καινούριο. Να μας αποκαλύψει και κάτι ακόμα για την πρώην παίκτρια του διαγωνισμού μαγειρικής.

Η Κατερίνα Καραβάτου ταξίδεψε μέχρι το Βόλο για να συναντήσει τη Σπυριδούλα Καραμπουτάκη. Μάλιστα, στη συνάντησή τους αυτή μιλήσανε για όλα. Από το σχόλια που της έκανε ο σύζυγός της όταν έβλεπε τα επεισόδια, μέχρι το τι χαρακτήρας είναι πραγματικά, αλλά και διάφορα πράγματα που δεν είχαμε δει στο Master Chef 2019.

Συγκεκριμένα, η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη δήλωσε τα εξής:

“Ανεβαίναμε συχνά στο Πήλιο γιατί μαζεύαμε χόρτα με τη γιαγιά μου. Υπάρχει μια μεγάλη στροφή που βλέπεις όλο τον Βόλο. Όταν έφτασα εκεί μετά το παιχνίδι, ανατρίχιασα λες και έλειπα χρόνια!

Ήθελα πάρα πολύ να κερδίσω, αλλά δεν αισθάνομαι ότι έχασα! Θα έπεφταν να με φάνε κέρδιζα δεν κέρδιζα, άπλα θα αισθανόμουν λίγο καλύτερα με το έπαθλο.

Αναβάλαμε τον γάμο γιατί δεν ήμουν έξω να “τρέξω” τις ετοιμασίες και ο Αποστόλης πανικοβλήθηκε! Με το που ξαναείδα τον Αποστόλη, ήταν σαν να με είχε αφήσει στο σπίτι πριν μισή ώρα και του είπα: “Πού θα φάμε;”.

Ο Αποστόλης καμαρώνει που με έχει δει στην τηλεόραση, αλλά έχει υποστεί και σοκ! Έχουν “πολεμήσει” και τον Αποστόλη μαζί με έμενα! Ο Αποστόλης το αντιμετώπισε με ψυχραιμία, του είχα πει ότι μπορεί να είμαι μισητή και να μην ασχοληθεί με τηλεόραση μέχρι να βγω. Βγήκε στην τηλεόραση ο Αποστόλης, όχι επειδή με παράκουσε, αλλά επειδή απηύδησε και κάπου έπρεπε να τα πει! Ο Αποστόλης μου είπε ότι όταν είδε στο τρέιλερ το επεισόδιο με την Εύα και την καρέκλα δεν το πίστευε!

Εγώ τώρα να του πω τι; Το επεισόδιο με την Εύα δεν ήταν τόσο κακό όσο φάνηκε. Εγώ αν δεν με ήξερα και το έβλεπα, θα στράβωνα με αυτή την κοπέλα στην τηλεόραση. Δεν είμαι κακότροπη! Ζητάω συγγνώμη εάν πρόσβαλα κάποιον στο προσωπικό κομμάτι!”

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή “Στη Φωλιά των ΚουΚου”!

Δες ακόμα: Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Η απάντηση της παίκτριας του Master Chef για το αν χώρισε ή όχι!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;