Survivor 2019: Η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο φαγητού!
Μάθε αναλυτικά ποιοι παίκτες του Survivor 2019 κέρδισαν δύο σημαντικά έπαθλα!

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 2019 τα είχε όλα. Δύο αγώνες για μοναδικά έπαθλα και μία μεγάλη αποχώρηση. Όπως, έμαθες αποχώρησε η Μπουσρά, αλλά πριν από αυτό οι παίκτες του παιχνιδιού επιβίωσης ρίχτηκαν στη μάχη για ένα έπαθλο φαγητού και το έπαθλο επικοινωνίας!

Ας αρχίσουμε από το έπαθλο επικοινωνίας. Εκεί, ο Σάκης Τανιμανίδης είχε μία ευχάριστη έκπληξη για τους νικητές. Για πρώτη φορά θα έκαναν βιντεοκλήση με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και δε θα μιλάγανε απλά στο τηλέφωνο!

Έτσι, οι Έλληνες παίκτες του Survivor 2019 ρίχτηκαν με μεγαλύτερη θέρμη στον στίβο μάχης για να καταφέρουν να κερδίσουν το έπαθλο αυτό. Όμως, μόνο δύο παίκτες αναδείχθηκαν νικητές!

Αυτοί ήταν η Αφροδίτη Σκαφιδά και ο Σπύρος Γουρδούπης. Οι δύο τους επέλεξαν και άλλους δύο παίκτες που θα μπορούσαν κι αυτοί να επικοινωνήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η Αφροδίτη επέλεξε αυτός ο παίκτης να είναι ο Νίκος Κοσμάς, ενώ ο Σπύρος επέλεξε να είναι ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης!

Στη συνέχεια, ένα ακόμη αγώνισμα έλαβε χώρα στο Survivor 2019. Αυτή τη φορά, Έλληνες και Τούρκοι παίκτες ρίχτηκαν με τις ανάμεικτες ομάδες τους στον στίβο μάχης για να καταφέρουν να πάρουν το έπαθλο του φαγητού!

Το φαγητό είναι, ίσως, το πιο σημαντικό έπαθλο στο ριάλιτι επιβίωσης και όλοι οι παίκτες σε αυτά τα αγωνίσματα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό!

Αυτή τη φορά το έπαθλο του φαγητού περιελάμβανε και αναψυκτικό, κάτι που έκανε τους παίκτες του παιχνιδιού να θέλουν να το κερδίσουν ακόμη περισσότερο. Αλλά, μόνο μία ομάδα το κατάφερε αυτό.

Η άσπρη ομάδα ήταν αυτή που κέρδισε τελικά το πολυπόθητο έπαθλο!

Δες ένα σχετικό απόσπασμα!

Δες ακόμα: Survivor 2019: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το παιχνίδι!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;