Ελληνικός τελικός Red Bull Dance Your Style: To ελληνικό street dance στα καλύτερά του!
Δες εδώ τις καλύτερες στιγμές από τον ελληνικό τελικό του RED BULL DANCE YOUR STYLE!

Οι 16 φιναλίστ του Red Bull Dance Your Style έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και εμείς απολαύσαμε από breaking και waking, μέχρι popping, hip-hop και dancehall. Τώρα όλα είναι έτοιμα για τον παγκόσμιο τελικό στο Παρίσι!

Το Σάββατο 1 Ιουνίου, γιορτάσαμε την άφιξη του καλοκαιριού με το πιο fun χορευτικό διαγωνισμό, το Red Bull Dance Your Style. Μετά από δυο προκριματικούς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, οι 16αδα των χορευτών διαγωνίστηκε στα 1vs1 dance battles του τελικού. Στο battle του Τελικού, βρέθηκαν οι Rekoz και B-Boy G-Space με τον Rekoz να βγαίνει νικητής, σύμφωνα με την ψηφοφορία του κοινού. Ο Ερωτόκριτος Πανταζής aka Rekoz, είναι έτοιμος τώρα να μας εκπροσωπήσει στον Παγκόσμιο Τελικό του Red Bull Dance Your Style στις 12 Οκτωβρίου στην Γαλλία.

Όλα τα χορευτικά είδη, από το breaking και το waking μέχρι το popping, hip-hop και το dancehall, είχαν την τιμητική τους στον φετινό διαγωνισμό, στον οποίο πήραν μέρος συνολικά 32 χορευτές, 16 στον προκριματικό της Αθήνας (04/04, Στοά Λέκκα) και 16 στον προκριματικό της Θεσσαλονίκης (04/05, Πολυχώρος WE). Έτσι, τα 6 κορίτσια και 10 αγόρια του τελικού αποτελούταν από τους καλύτερους 8 της Αθήνας – Myrto, Icer, Blont, Maria, Sara, Chocolate Muffin, Lil Cli & Rekoz.– και αντίστοιχα από την καλύτερη 8άδα της Θεσσαλονίκης – DaHouse Mark, Marilena, Magda, Hako, Papa Tom, Maria, B-Boy G-Space & Dimas.

Το στιλ, η εκφραστικότητα, οι κινήσεις, η φαντασία και ο ρυθμός των χορευτών, επηρέασαν και το κοινό που είχε τη δυνατότητα να χορέψει στο arcade dance game του Vodafone CU πριν απολαύσει τις on stage μάχες των διαγωνιζομένων. Το αποκορύφωμα της βραδιάς, ήταν ο τελικός γύρος όπου δύο δυνατοί εκπρόσωποι του breaking και poppin αντίστοιχα, B-Boy G-Space και Rekoz αναμετρήθηκαν για την πρωτιά. «Είναι μεγάλη μου τιμή, αρχικά να εκπροσωπήσω την Ελλάδα και να είμαι αυτός που θα κουβαλήσει όλη αυτήν την κουλτούρα της Ελλάδας! Νιώθω πάρα πολύ όμορφα, δεν θα πω αγχωμένος… Μ’ αρέσει πάρα πολύ όλο αυτό που θα ζήσω! Έχουμε πολλά ακόμα να καταφέρουμε και δεν σταματάμε ποτέ…», σχολίασε μετά τη νίκη του ο REKOZ.

Εκτός όμως από τον REKOZ, το μεγάλο νικητή της βραδιάς, ξεχώρισαν με τα απίθανα side acts τους, o Jay Garderis και οι χορευτικές ομάδες Void και Groova Stomp ενώ live on stage εμφανίστηκαν οι INCO για το after party.

Λίγα λόγια για το Red Bull Dance Your Style

Χορευτές από κάθε street dance style καλούνται να αναμετρηθούν 1vs1 σε όλα τα είδη χορού αλλά και μουσικής. Φέτος οι 16 χορευτές που έλαβαν μέρος σε κάθε προκριματικό επιλέχθηκαν από την ομάδα επαγγελματιών χορευτών και αξιολογήθηκαν βάσει πολλών κριτήριων. Το κοινό που παρακολουθεί τα battles είναι αυτό που κρίνει –σηκώνοντας αντίστοιχη κάρτα- αμέσως μετά το κάθε battle ποιος/α χορευτής/τρια ήταν αντάξιος της νίκης ώστε να προχωρήσει στην επόμενη φάση μέχρι τον τελικό.

Λίγα λόγια για τον REKOZ

Ο REKOZ, a.k.a. Ερωτόκριτος Πανταζής, είναι 28 χρονών και χορεύει street dance τα τελευταία 11 χρόνια. Έχει διακρίσεις σε πολλούς διαγωνισμούς χορού ενώ παράλληλα είναι και δάσκαλος χορού. Ασχολείται γενικότερα με τα street styles αλλά κυρίως με το Popping και το Hip Hop.

Παρακολούθησε αποκλειστικά στιγμιότυπα στο Rise TV.
Δες, video & photos στο www.facebook.com/redbull & @redbullGRE στο Instagram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
8'
59 - 50
ΟΣΦΠ
28 Μαρ. 2024
Bayern
4'
69 - 80
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;