Πανελλήνιες 2019: 3 βασικά πράγματα που δεν πρέπει να ξεχάσει κάθε υποψήφιος!
Προσοχή! Αυτά τα πράγματα πρέπει να τα πάρεις οπωσδήποτε μαζί σου στις Πανελλήνιες 2019!

Οι Πανελλήνιες 2019 ξεκίνησαν σήμερα, 6 Ιουνίου,  με τους μαθητές των ΕΠΑΛ να ρίχνονται πρώτοι στη μάχη και να εξετάζονται στο μάθημα της Νεολληνικής Γλώσσας, όπως άλλωστε συνηθίζεται. Αύριο, Παρασκευή, 8 Ιουνίου, οι μαθητές των ΓΕΛ θα δουν μπροστά τους τα θέματα για το ίδιο μάθημα.

Oι υποψήφιοι των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ έχουν ως υποχρέωση να προσέλθουν μέχρι τις 8:00 π.μ. στις αίθουσες διεξαγωγής των εξετάσεων και στις 8:30 π.μ. θα ξεκινήσουν οι εξετάσεις.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, ο μηχανισμός είναι πανέτοιμος, τα εξεταστικά κέντρα της χώρας να έχουν λάβει τις σχετικές οδηγίες και όπως κάθε χρονιά αναμένεται να κυλήσει όλη η διαδικασία ομαλά.

Πολλές φορές όμως έχει τύχει οι υποψήφιοι να ξεχάσουν δυο βασικά πράγματα που τους αφορούν και όσο χαζό ή κουλό και αν σου ακούγεται. Έχει συμβεί, όμως, αρκετές φορές και όλοι τρέχουν τελευταία στιγμή.

Δυο φαινόμενα που έχουν παρατηρηθεί περασμένες χρονιές είναι πως οι υποψήφιοι ξεχνούν την ταυτότητα τους και στυλό. Και ναι έχει συμβεί και σε εμάς!

Η ταυτότητα σου είναι super απαραίτητη και πρέπει να την έχεις βάλει σε κάποιο μέρος στο οποίο δεν πρόκειται να τη ξεχάσεις ενώ καλό είναι να πάρεις 2-3 στυλό μαζί σου για να μην έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα. Επίσης, ένα μπουκαλάκι νερό είναι ότι πρέπει για τις 3 ώρες που θα διαρκέσουν οι εξετάσεις.

Το μπουκάλι με το νερό μπορεί να μπει στην αίθουσα, αφού ελεγχθεί από τους επιβλέποντες καθηγητές για την παρουσία γραμμάτων ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να θεωρηθεί σκονάκι!

Επίσης μη ξεχάσεις πουθενά σε καμία γωνία του μυαλού σου την αυτοπεποίθηση σου και τη ψυχραιμία σου, γιατί αυτά είναι που θα σε βοηθήσουν μαζί με τις γνώσεις σου να πετύχεις ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Οπότε ετοιμάσου, διάβασε τις σημειώσεις σου, κοιμήσου καλά και οι εξετάσεις ξεκινούν. Η ψυχραιμία είναι ότι περισσότερο χρειάζεσαι τώρα!

Δες ακόμα: Πανελλήνιες 2019: Έτσι θα γίνει η βαθμολόγηση των γραπτών!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;