Πανελλήνιες 2019: 5 τρόποι για να κάνεις την επανάληψη πιο διασκεδαστική!
Οι τρόποι αυτοί θα σε βοηθήσουν να κάνεις την επανάληψη για τις Πανελλήνιες 2019, να μοιάζει με παιχνίδι!

Οι Πανελλήνιες 2019 έκαναν σήμερα, Παρασκευή 7 Ιουνίου, την πρεμιέρα τους και για τους μαθητές των Γενικών Λυκείων της χώρας. Κι από Δευτέρα καλείσαι να μπεις στα βαθιά και να έρθεις αντιμέτωπος με τα Αρχαία και τα Μαθηματικά. Δύο δύσκολα μαθήματα, που θέλουν καλή επανάληψη!

Η επανάληψη σε βοηθά να αναπληρώσεις διάφορα κενά που έχεις και να φρεσκάρεις στην μνήμη σου όσα έχεις μάθει μέχρι στιγμής!

Όλοι μας έχουμε περάσει τη δύσκολή στιγμή των πανελλαδικών εξετάσεων και για αυτό μπορούμε να σου πούμε πως υπάρχουν τρόποι για να κάνεις σωστή επαάληψη και να σκίσεις στις Πανελλήνιες 2019.

Τη Δευτέρα, 10 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ θα εξεταστούν στα μαθήματα Αρχαίων Ελληνικών (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών) και Μαθηματικά (Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Οι υποψήφιοι που συμμετέχουν στις Πανελλήνιες 2019 προσπαθούν καθημερινά να αντιμετωπίσουν την κατάσταση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και η επανάληψη είναι αυτό που μπορεί να βοηθήσει πολύ έναν μαθητή να πετύχει ακόμη περισσότερα.

Η επανάληψη των μαθημάτων είναι άκρως σημαντική και πρέπει να δίνεις βάση στα πράγματα που πιστεύεις πως ίσως δε θυμάσαι πολύ καλά. Εκτός από την επανάληψη, ημαντικά πράγματα είναι η διατροφή και η ξεκούραση, καθώς όλοι οι υποψήφιοι λαμβάνουν μεγάλο όγκο πληροφοριών και το άγχος είναι αυτό που κυριαρχεί.

Υπάρχουν τρόποι για να κάνεις την επανάληψη «παιχνιδάκι» και έχουν ως εξής: 

1. Πες το μάθημα σου στη μητέρα σου, στον πατέρα σου ακόμη και στη γιαγιά σου.

2. Γράψε ερωτήσεις σε διάφορα κομμάτια χαρτί και τοποθέτησε τα σε διάφορα σημεία του σπιτιού. Παντού θα τα βρίσκεις και θα δίνεις αμέσως την απάντηση.

3. Μπορείς να διαβάσεις με τον/την κολλητή σου και να κάνετε ερωτήσεις ο ένας στον άλλον.

4. Πήγαινε για περπάτημα και πάρε μαζί σου τις σημειώσεις σου. Η αλλαγή περιβάλλοντος θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να αποστηθίσεις καλύτερα τα πράγματα.

5. Στις Πανελλήνιες 2019 ένα σημαντικό κομμάτι που θα σε βοηθήσει να θυμάσαι όλα όσα ξέρεις και να κάνεις ακόμη καλύτερη επανάληψη, είναι η ξεκούραση και ο σωστός ύπνος.

Ελπίζουμε αυτά να σε βοηθήσουν να κάνεις την επανάληψή σου σαν να είναι παιχνίδι και να μην νιώθεις ότι δεν αντέχεις άλλο διάβασμα. Θα σου ευχηθούμε, επίσης, καλή επιτυχία!

Δες ακόμα: Πανελλήνιες 2019 – Έκθεση: Απαντήσεις – Δείτε αναλυτικά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;