3 τρόποι για να καταπολεμήσεις μια για πάντα την ανία της Δευτέρας!

Από neolaia.gr Team 10 Ιουνίου 2019

Με αυτούς τους τρόπους, ίσως, μπορέσεις να αρχίσεις να βλέπεις λίγο διαφορετικά τη Δευτέρα!

Η Δευτέρα αποτελεί την αρχή της εβδομάδας και την πιο δύσκολη μέρα από όλες. Δε θέλεις με τίποτα να έρθει γιατί ξέρεις, ότι θα μπεις και πάλι στους ρυθμούς της καθημερινότητας. Θα προτιμούσες να είναι για λίγο ακόμη Σάββατο.

Αλλά, έτσι έχουν τα πράγματα κι εσύ πρέπει να σηκωθείς και να αντιμετωπίσεις την καθημερινότητα. Γι αυτό σου έχω μερικούς τρόπους που μπορείς να μαλακώσεις αυτό το ανελέητο χτύπημα επαναφοράς στους ρυθμούς της καθημερινότητας.

1. Κανόνισε να κάνεις κάτι διαφορετικά κάθε Δευτέρα

Κι ας μην είναι διαφορετικό, κανόνισε να κάνεις κάτι. Από το να πηγαίνεις για έναν καφέ, ένα σινεμά ή ένα θέατρο. Θα έχεις κάτι να προσμένεις και δε θα σου είναι τόσο ανυπόφορη η μέρα αυτή. Θα δεις ότι με τον καιρό μπορεί και να σου αρέσει που θα έρχεται η Δευτέρα.

2. Σχεδίασε την εβδομάδα σου

Κάτσε και κάνε ένα πρόγραμμα, ή έστω ένα πλάνο για την εβδομάδα που έρχεται. Από τις υποχρεώσεις μέχρι τα πράγματα που θέλεις να κάνεις. Θα σε βοηθήσει να είναι πιο οργανωμένος μέσα στην εβδομάδα σου και θα μπαίνεις σιγά- σιγά σε ένα καλό πρόγραμμα!

3. Βγες το βράδυ

Συνήθως, όλοι τη Δευτέρα, καθόμαστε μέσα στο σπίτι. Λες και υπάρχει ένας άγραφος νόμος που μας απαγορεύει να βγαίνουμε βράδυ Δευτέρας. Αν πας για ένα χαλαρό ποτό, ή για να διασκεδάσεις πιο χαλαρά θα δεις ότι κι η Δευτέρα είναι, απλά, μία μέρα σαν όλες τις άλλες!

Δες ακόμα: 4 τρόποι για να ξεκινήσεις με χαρά τη νέα εβδομάδα!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486