Πανελλήνιες 2019 – Στοιχεία Μηχανών ΕΠΑΛ: Ο σχολιασμός της ΟΕΦΕ για το μάθημα ειδικότητας!

Από neolaia.gr Team 11 Ιουνίου 2019

Πανελλήνιες 2019: Δείτε το σχολιασμό της ΟΕΦΕ για το μάθημα ειδικότητας "Στοιχεία Μηχανών" που έδωσαν σήμερα οι μαθητές και οι μαθήτριες των ΕΠΑΛ!

Οι Πανελλήνιες 2019 βρίσκονται ήδη στη δεύτερη συνεχή βδομάδα εξέλιξής τους και σήμερα, 11 Ιουνίου 2019, οι υποψήφιοι και υποψήφιες των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) της χώρας κλήθηκαν να εξεταστούν σε πέντε (5) μαθήματα ειδικότητας. Οι μαθητές των ΕΠΑΛ, ανάλογα με την κατεύθυνση που έχουν πάρει, εξετάζονται σήμερα στα παρακάτω μαθήματα:

  1. ΑΡΧΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΑΟΔ)
  2.  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΗΧΑΝΩΝ
  3.  ΝΑΥΣΙΠΛΟΪΑ ΙΙ
  4. ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  5. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

Όσον αφορά το σχολιασμό της ΟΕΦΕ, γνωστοποιήθηκε πριν λίγη ώρα ο σχολιασμός της Ομοσπονδίας που αφορά το ειδικό μάθημα με τίτλο: Στοιχεία Μηχανών και είναι ο εξής:

Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

Τα θέματα στα Στοιχεία Μηχανών ήταν βατά, σαφή, με κλιμακούμενη δυσκολία. Η θεωρία ήταν από όλα τα κεφάλαια της διδακτέας ύλης, χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις εμβάθυνσης και κατανόησης της ύλης. Οι ασκήσεις ήταν κατανοητές, με εύκολες αριθμητικές πράξεις οι οποίες δεν δυσκόλεψαν ιδιαίτερα τους μαθητές. Ίσως το θέμα Δ2 να ήθελε μια συσχέτιση τύπων για την επίλυση της άσκησης γεγονός που μπορεί να επιζητούσε μια επιπλέον κατανόηση των Μαθηματικών γενικότερα.

Να υπενθυμίσουμε στο σημείο αυτό ότι οι εξετάσεις θα συνεχιστούν αύριο για τα Γενικά Λύκεια, με τους μαθητές να εξετάζονται σε Ιστορία, Φυσική και Ανάπτυξη εφαρμογών σε προγραμματιστικό περιβάλλον.

Όσο για τους μαθητές των ΕΠΑΛ, παρακάτω θα δεις τα θέματα που έπεσαν στα 5 μαθήματα ειδικότητας σήμερα:

Πανελλήνιες 2019 Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης (ΑΟΔ): Θέματα

Πανελλήνιες 2019 Στοιχεία Μηχανών: Θέματα

Πανελλήνιες 2019 Ναυσιπλοΐα ΙΙ: Θέματα

Πανελλήνιες 2019 Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις: Θέματα

Πανελλήνιες 2019 Προγραμματισμός Υπολογιστών: Θέματα

Δείτε κι αυτό: Πανελλήνιες 2019 – Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις ΕΠΑΛ: Ο σχολιασμός της ΟΕΦΕ για το μάθημα ειδικότητας!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486