Πανελλήνιες 2019: 4 απλά πράγματα που μπορείς να κάνεις καθημερινά για να τα βγάλεις πέρα!
Αυτά τα πράγματα μπορείς να τα κάνεις καθημερινά για να τα βγάλεις πέρα με τις Πανελλήνιες 2019!

Οι Πανελλήνιες 2019 έχουν ξεκινήσει για τα καλά και αν είσαι ένας από τους υποψήφιους, το άγχος σου πρέπει να έχει χτυπήσει κόκκινο. Για να ξεφύγεις από όλο αυτό, όμως, υπάρχουν κάποια μικρά πραγματάκια που μπορείς να κάνεις για να ηρεμήσεις και να γεμίσεις και πάλι τις μπαταρίες σου!

Οι εξετάσεις δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Έτσι κι αλλιώς, έχεις δουλέψει σκληρά όλο τον υπόλοιπο χρόνο για να τα καταφέρεις και το άγχος δεν είναι ένας πολύ καλός σύμβουλος στο να πετύχεις τους στόχους.

Οπότε, δες τα παρακάτω πράγματα που θα σε βοηθήσουν να μειώσεις το άγχος και την πίεση. Αλλά, να νιώσεις ότι οι Πανελλήνιες 2019 δεν είναι το “τέρας” που φανταζόσουν!

1. Μη διαβάζεις μέχρι αργά το βράδυ

Καλό θα ήταν να σταματήσεις το διάβασμα κάπου εκεί στις 8 με 9 το βράδυ! Ότι ήταν να μάθεις το έχεις μάθει. Άσε στον εαυτό σου τον χρόνο να χαλαρώσει και να αφομοιώσει ότι έχει μάθει μέχρι στιγμής. Κι ο εγκέφαλος είναι ένας μυς που χρειάζεται να ξεκουράζεται για να μπορέσει και να αποδώσει, αλλά και να μάθει.

2. Περπάτα

Το περπάτημα θα σου κάνει πολύ καλό. Πήγαινε μία βόλτα με τα πόδια, απλά και μόνο για να πάρεις λίγο αέρα. Να αλλάξεις παραστάσεις και να ξεφύγεις από το διάβασμα που έχεις να αντιμετωπίσεις όλη μέρα, κάθε μέρα. Η γυμναστική βοηθάει πολύ στη διαχείριση του άγχους και στο να γεμίζεις τις μπαταρίες σου. Οπότε, το περπάτημα είναι κάτι απλό που μπορείς να κάνεις κάθε μέρα.

3. Δες μία ταινία/ Διάβασε ένα βιβλίο/ Άκου μουσική

Τη στιγμή που θα σταματήσεις το διάβασμα, μπορείς να κάνεις ένα από τα παραπάνω πράγματα. Πρέπει με οποιοδήποτε τρόπο να σταματήσεις τις σκέψεις να έρχονται και να σε καταβάλει το άγχος. Οπότε, η τέχνη σε οποιαδήποτε μορφή μπορεί να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να ξεχαστείς τελείως!

4. Κάνε σχέδια για το καλοκαίρι

Κάνε σχέδια για να έχεις κάτι να περιμένεις που θα σε βοηθήσει να περάσεις την δύσκολη περίοδο αυτή. Τα σχέδια για το καλοκαίρι είναι ένα από αυτά τα πράγματα που θα σε βοηθήσουν να περιμένεις κάτι με ανυπομονησία! Έτσι κι αλλιώς, θα πρέπει να πας διακοπές για να ξεδώσεις και να ξεκουραστείς.

Δες επίσης: Πανελλήνιες 2019 – Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις ΕΠΑΛ: Ο σχολιασμός της ΟΕΦΕ για το μάθημα ειδικότητας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;