3 πράγματα που μπορείς να ζητήσεις από το αφεντικό σου για να σπάσεις τη ρουτίνα στη δουλειά!

Από neolaia.gr Team 11 Ιουνίου 2019

Αυτά είναι τα πράγματα που μπορείς να ζητήσεις από το αφεντικό σου για να σπάσεις τη ρουτίνα της δουλειάς!

Η δουλειά σου είναι μία περίπλοκη κατάσταση. Από τη μία την λατρεύεις γιατί ήθελες πάντα να ασχοληθείς με αυτό που κάνεις τώρα, από την άλλη νιώθεις ότι υπάρχουν περιπτώσεις που έχει γίνει σαν μία ρουτίνα.

Θέλεις να δοκιμάσεις καινούρια πράγματα και να μπορείς να εκφραστείς λίγο καλύτερα μέσα από τη δουλειά σου. Γι αυτό θα πρέπει να ζητήσεις αυτά τα πράγματα από το αφεντικό σου!

1. Να δοκιμάσεις μία καινούρια ιδέα

Βρες μία ιδέα που θα σε συναρπάσει και θα θέλεις να κυνηγήσεις μέχρι να τη δεις να υλοποιείται. Αυτό θα σου δώσει μία καινούρια ένεση αδρεναλίνης και θα σε βοηθήσει να αγαπήσεις πάλι από την αρχή τη δουλειά σου! Θα είναι κάτι που θα έχεις σκεφτεί μόνος σου, έτσι θα έχεις ακόμη περισσότερη όρεξη να το κυνηγήσεις!

2. Ζήτησε να γίνεις υπεύθυνος σε ένα project

Οι ηγετικοί ρόλοι δεν είναι πάντα εύκολοι. Όμως, μέσα από αυτούς έρχεσαι σε επαφή με περισσότερους από τους συναδέλφους σου και βλέπεις πώς είναι να είσαι από τη μεριά που δίνει οδηγίες και, όχι, από αυτή που τις δέχεται!

3. Οργάνωσε μία κοινωνική εκδήλωση για σένα και τους συναδέλφους σου

Σπάσε τη ρουτίνα της δουλειάς με ένα μικρό πάρτι. Μετά τη δουλειά, μπορείτε να βγείτε όλοι οι συνάδελφοι μαζί και να περάσετε ένα όμορφο βράδυ. Με τον τρόπο αυτό θα σπάσεις την καθημερινότητα της δουλειάς και μπορεί να αρχίσεις να είσαι σε ένα πιο φιλικό επίπεδο με τα αφεντικά σου.

Δες ακόμα: 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις όταν ψάχνεις για δουλειά!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486