Survivor 2019: Τίτλοι τέλους για το ριάλιτι, εξαιτίας των εθνικών εκλογών!
Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Survivor 2019, φαίνεται να φτάνει στην πρόωρη δύση του, λόγω των επικείμενων εκλογών της 7ης Ιουλίου!

Οριστικό τέλος φαίνεται να  πλησιάζει το γνωστό ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Survivor 2019 και ο λόγος είναι επερχόμενες εθνικές εκλογές 2019, οι οποίες και έχουν επισήμως “σφραγιστεί” για τις 7 Ιουλίου.

Από ότι φαίνεται, λοιπόν, το κανάλι του ΣΚΑΪ αποφασίζει να εστιάσει όλη του την προσοχή στις εθνικές εκλογές του επόμενου μήνα, πράγμα που ουσιαστικά σημαίνει “πάγωμα” του τηλεπαιχνιδιού πολύ νωρίτερα από την προβλεπόμενη ημερομηνία λήξης του.

Καθώς, λοιπόν, το Survivor 2019 θα ολοκληρωθεί νωρίτερα από το κανονικό, ο ημιτελικός του αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 28 Ιουνίου και μέρα Παρασκευή, ενώ ο τελικός προβλέπεται για την Κυριακή, στις 30 Ιουνίου, δύο μέρες μετά τον ημιτελικό.

Μένει να δούμε αν το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ θα ανανεώσει το ραντεβού του για την επόμενη χρονιά, δεδομένου ότι δεν τα πήγε και περίφημα στα φετινά νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε.

Δείτε ακόμα: Survivor 2019: Το μοναδικό έπαθλο και η δυσάρεστη ανακοίνωση για την Κατερίνα Δαλάκα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;