Δε θα πιστεύεις πόσες φορές έχει δει αυτός ο άνθρωπος το Avengers: Endgame!
Οι φορές που έχει δει το Avengers: Endgame σίγουρα σπάνε ρεκόρ Guinness!

Το Avengers: Endgame αποτελεί μία από τις ταινίες της χρονιάς που περιμέναμε να δούμε όσο καμία άλλη. Κι από ότι φαίνεται όλος ο πλανήτης ήθελε να δει την εν λόγω ταινία, καθώς έχει φτάσει σε εισπράξεις παγκοσμίως τα 2,732 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ακόμη, πιο εντυπωσιακό είναι αν τα χωρίσεις τις εισπράξεις στις διάφορες περιοχές. Η Αμερική είναι πρώτη με 825 εκ., ενώ η Κίνα βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 614 εκ.

Είναι σίγουρα η μεγαλύτερη εισπρακτική ταινία της χρονιάς (σύντομα θα δούμε αν θα είναι και όλων των εποχών, καθώς βρίσκεται μόλις 50 εκ. από την πρώτη θέση και το Avatar) και οι φανς των ταινιών αυτών την περίμεναν πώς και πώς. Μάλιστα, ένας από τους φανς έκανε ένα καταπληκτικό ρεκόρ.

Πρόκειται για τον Αγκουστίν Αλάνις. Είναι ένας φανατικός λάτρης της Marvel και του MCU και έχει δει την ταινία… 110 φορές! Κι όμως το νούμερο αυτό είναι αληθινό!

Ο συγκεκριμένος κύριος δήλωσε σε μία ερώτηση στο Twitter:

“Δουλεύω δέκα ώρες, παρακολουθώ το Avengers: Endgame δύο φορές καθημερινά, τουλάχιστον έξι ώρες.”

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Αλάνις έχει και αποδεικτικά στοιχεία για το πόσες φορές έχει δει την ταινία αυτή. Αφού, σε κάθε επίσκεψή του στον κινηματογράφο, ο νεαρός από τη Φλόριντα αναρτά μια selfie στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το καινούριο εισιτήριο. Επίσης, σε όλες συνοδεύεται από κάποιον υπάλληλο του σινεμά.

Αυτό θα πει φαν! Όχι, σαν κι εμάς που το είδαμε τρεις φορές μόνο!

Το βράδυ της Δευτέρας, λοιπόν, ο Αλάνις ανάρτησε την 110η φωτογραφία με νέο εισιτήριο για την ταινία. Δε ξέρουμε αν πρόκειται να συνεχίσει να βλέπει τη ταινία, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ. Περιμένουμε και τις επίσημες ανακοινώσεις από την επιτροπή των ρεκόρ Guinness για το αν το αναγνωρίσουν ή όχι!

Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε ένας άλλος λάτρης των Avengers που παρακολούθησε το Avengers: Infinity War, 103 φορές. Με τον Αγκουστίν Αλάνις να αφιερώνει την 103η επίσκεψή του στο σινεμά για να παρακολουθήσει το Avengers: Endgame στον κάτοχο του ρεκόρ!

Δες ακόμα: Αυτή είναι η ταινία που «βύθισε» τον Τιτανικό στο box office!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;