Πανελλήνιες 2019 – Ιστορία: Αυτά είναι τα θέματα που έπεσαν σήμερα στα ΓΕΛ!

Από neolaia.gr Team 12 Ιουνίου 2019

Πανελλήνιες 2019: Δείτε τα θέματα Ιστορίας που έπεσαν σήμερα στους υποψήφιους των Ημερήσιων και Εσπερινών Γενικών Λυκείων!

Πανελλήνιες 2019 συνεχίζονται και σήμερα Τετάρτη, 12 Ιουνίου, για τους μαθητές και της μαθήτριες των Ημερήσιων και Εσπερινών Γενικών Λυκείων ΓΕΛ)της χώρας. Οι υποψήφιοι, λοιπόν, σήμερα καλούνται να εξεταστούν σε διαφορετικά μαθήματα, ανάλογα με τον προσανατολισμό που έχουν επιλέξει.

Πιο συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών θα εξεταστούν στο μάθημα της Ιστορίας, ενώ οι υποψήφιοι της ΟΠ Θετικών Σπουδών θα εξεταστούν στη Φυσική και οι υποψήφιοι της ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής θα εξεταστούν στο μάθημα Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον.

Πριν λίγη ώρα, γνωστοποιήθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας τα θέματα που έπεσαν σήμερα στα μαθήματα αυτά και στα οποία εξετάζονται οι μαθητές των ΓΕΛ.

Όσον αφορά, όμως, συγκεκριμένα τους μαθητές και μαθήτριες της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών, στο σημερινό μάθημα της Ιστορίας έπεσαν τα ακόλουθα θέματα:

Πανελλήνιες 2019 – Θέματα Ιστορίας

Για τους υποψήφιους των Ημερήσιων Γενικών Λυκείων, τα θέματα είναι τα εξής:

Θέματα Ιστορίας (Ημερίσια ΓΕΛ)

Για τους υποψήφιους των Εσπερινών Γενικών Λυκείων, τα θέματα είναι τα εξής:

Θεματα Ιστορίας (Εσπερινά ΓΕΛ)

Θα επανέλθουμε σύντομα, με τις απαντήσεις των θεμάτων στο μάθημα της ιστορίας.

Δείτε ακόμα: Πανελλήνιες 2019 – Φυσική: Θέματα – Δείτε αναλυτικά τι έπεσε!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486