Συνέντευξη για δουλειά: 4 συμπεριφορές που δίνουν το λάθος μήνυμα!
Αυτές οι συμπεριφορές στη συνέντευξη για μία δουλειά δεν δίνουν το μήνυμα που θέλεις να περάσεις!

Όταν πας σε μία συνέντευξη για δουλειά πρέπει να προσέξεις συγκεκριμένα πράγματα. Μικρές κινήσεις και λεπτομέρειες για να περάσεις σε αυτούς που σου παίρνουν τη συνέντευξη το μήνυμα που θέλεις.

Πολλές φορές, όμως, κάνουμε διάφορα πράγματα στις συνεντεύξεις πιστεύοντας ότι δείχνουμε κάτι, ενώ ο άλλος το αντιλαμβάνεται με έναν διαφορετικό τρόπο. Γι αυτό σου έχω κάποιες συμπεριφορές που κάνουν αυτούς που σου παίρνουν τη συνέντευξη να βγάζουν διαφορετικά συμπεράσματα από αυτά που θέλεις!

1. Να δείχνεις ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ αυτοπεποίθηση

Ενώ, εσύ πιστεύεις ότι φαίνεσαι πολύ έξυπνος και ότι μπορείς να διαχειριστείς τα πάντα, αυτοί που σου παίρνουν τη συνέντευξη παίρνουν το μήνυμα ότι το παίζεις ξερόλας. Είναι κάτι που σίγουρα δε θέλεις να σχηματίσουν σαν πρώτη εντύπωση. Οπότε, καλό είναι να περιορίσεις τη συμπεριφορά αυτή. Μην πας στο άλλο άκρο, αλλά μη δείχνεις ότι τα ξέρεις κι όλα!

2. Να μην έχεις σταθερή γνώμη

Αν κι εσύ πιστεύεις ότι αυτό υποδηλώνει ότι προσπαθείς να βρεις τη μέση λύση στα διάφορα προβλήματα, η αλήθεια είναι ότι δείχνεις ένα άτομο που λέει “ναι” σε όλα. Είναι καλό να έχεις τη γνώμη σου για ένα οποιοδήποτε θέμα και να τη συζητάς, όχι να την αλλάζεις. Έτσι, δείχνεις ότι είσαι πιο σταθερός, αλλά ξέρεις να συζητάς, χωρίς καυγάδες και τα λοιπά.

3. Να καυχιέσαι ότι δεν έχεις πάρει ούτε μία μέρα άδεια

Ενώ, εσύ πιστεύεις ότι δείχνει μεγάλη προσήλωση σε αυτό που κάνεις και στην επιτυχία που θέλεις να έχεις τόσο εσύ, όσο και η εταιρεία, αυτοί που σου παίρνουν συνέντευξη πιστεύουν κάτι τελείως διαφορετικό. Πιστεύουν, ότι δε δίνεις σημασία στην υγεία σου και μπορεί να έρθεις στη δουλειά σε μέρα που είσαι άρρωστος και να κολλήσεις όλους τους άλλους. Οπότε, αν το έχεις κάνει αυτό, καλό θα ήταν να το παραλείψεις!

4. Να λες πολλά για την προσωπική σου ζωή

Αυτή τη συμπεριφορά πρέπει να την αποφύγεις πάσα θυσία. Δε σημαίνει ότι είσαι ανοιχτός για να μιλάς για τέτοια πράγματα. Αντίθετα, δείχνει ότι θέλεις την προσοχή των άλλων. Οπότε, καλύτερα τα προσωπικά να μείνουν εκτός κουβέντας. Μόνο τα πολύ τυπικά. Έγγαμος, άγαμος, αν έχεις παιδιά ή όχι!

Δες ακόμα: 3 πράγματα που μπορείς να ζητήσεις από το αφεντικό σου για να σπάσεις τη ρουτίνα στη δουλειά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;