Τζένη Μπαλατσινού:
Η Τζένη Μπαλατσινού βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής της Ελεονόρας Μελέτη και μίλησε για τον επερχόμενο γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια, αλλά και το ενδεχόμενο για ένα ακόμα παιδί!

Η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε χτες στην Ελεονόρα Μελέτη για πολλά και διάφορα.

Tην Κυριακή, στις 16 Ιουνίου 2019, θα πραγματοποιηθεί ο γάμος της με τον Βασίλη Κικίλια και μόλις 4 μέρες πριν, το γνωστό πρώην μοντέλο, μίλησε για όλα στην εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη, “Μετά τα Μεσάνυχτα”.

Καλεσμένη, λοιπόν, στο πλατό της βραδινής εκπομπής του AlphaTV, η Τζένη Μπαλατσιού συζήτησε με την παρουσιάστρια διάφορα θέματα τόσο σχετικά με τον επερχόμενο γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια στις 16 Ιουνίου, όσο και για την επανένωση μετά το χωρισμό τους, αλλά και για το ενδεχόμενο που υπάρχει στο μυαλό τους για την απόκτηση ενός παιδιού.

Η ίδια μάλιστα ανέφερε για τον μέλλοντα σύζυγό της τα εξής: «Με τον Βασίλη γνωριστήκαμε στο πλατό της εκπομπής, μπήκε στη ζωή μου ξαφνικά και μόνιμα. Ένιωσα μια πολύ μεγάλη οικειότητα και γλύκα. Ξέραμε ότι μαθευτεί… Κι εκείνος είναι επώνυμος και ψηλός, δεν κρύβεται! Θα ήταν αστείο να μας τρόμαζε, το περιμέναμε. Εγώ είχα ενημερώσει τα παιδιά μου», ενώ συνέχισε προσθέτοντας ότι «Στην αρχή δεν μας τρόμαξε, μετά όμως μας τρόμαξε, κι εμένα κι εκείνον. Υπήρξε μια περίοδος τεσσάρων μηνών που πήραμε τις αποστάσεις μας γιατί φοβηθήκαμε τη δημοσιότητα. Όταν ανακοίνωσα στα παιδιά μου ότι θα παντρευτώ, χάρηκαν”.

Δες το σχετικό απόσπασμα από την χτεσινή συνέντευξη της Ελεονόρας Μελέτη με τη Τζένη Μπαλατσινού:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες ακόμα: «Μην είσαι»: Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του Γιάννη Μητσόπουλου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαρ. 2024
ΕΦΕΣ
19:30
-
ΟΣΦΠ
19 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΒΙΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;