8 απλοί τρόποι για να νιώσεις καλύτερα μετά από μία δύσκολη μέρα!
Αν είχες μία δύσκολη μέρα, τότε αυτοί οι τρόποι θα σε βοηθήσουν να αισθανθείς λίγο καλύτερα!

Όλη έχουμε κάποιες μέρες που είναι πολύ δύσκολες. Είναι αυτές οι μέρες που νιώθουμε λες και κουβαλάμε όλο το βάρος του κόσμου στις πλάτες μας. Ξέρεις για ποιες μέρες μιλάω. Για εκείνες που από το πρωί φαίνονται ότι δε θα πάνε όπως ελπίζεις!

Όμως, και αυτές οι μέρες πρέπει να περάσουν και εσύ πρέπει να κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για να τις κάνεις λίγο καλύτερες. Γι αυτό σου έχω κάποια πράγματα που μπορείς να κάνεις μία τέτοια μέρα για να την κάνεις λίγο καλύτερη!

1. Πιες ένα ποτήρι νερό

Μία έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Κονέκτικατ έδειξε ότι η αφυδάτωση συμβάλει πολύ στο πόσο καλά πάει μία μέρα. Ακόμη, κι ένα ποτήρι νερό, μπορεί να αλλάξει τη διάθεσή σου και να σε κάνει να δεις τα πράγματα με διαφορετικό μάτι!

2. Κάνε γυμναστική

Το μόνο πράγμα που δε θα θέλεις να κάνεις, αν νιώθεις χάλια είναι αυτό. Οι έρευνες έχουν δείξει, όμως, ότι μόλις ξεκινήσεις να γυμνάζεσαι και οι ενδορφίνες αρχίσουν να κυκλοφορούν στο σώμα σου, η διάθεσή σου αλλάζει αμέσως.

3. Κράτα ημερολόγιο

Το να γράφεις τα προβλήματα σου σε χαρτί, είναι ένα διαφορετικό είδος εκτόνωσης. Δε χρειάζεται να κρατάς κάθε μέρα ημερολόγιο, όπως τότε που ήσουν παιδί, αλλά όταν νιώθεις πολύ άγχος ή καταπίεση, μπορείς να τα γράψεις κάπου και θα νιώσεις πολύ καλύτερα!

4. Κάνε ένα ζεστό μπάνιο

Άσε το νερό να τρέξει στη μπανιέρα και να τη γεμίσει. Μπες μέσα και απλά χαλάρωσε. Μπόνους αν έχεις αιθέρια έλαια και κεράκια. Θα δεις ότι θα χαλαρώσεις αμέσως!

5. Φτιάξε ένα τσάι

Όταν έχεις άγχος, είσαι κουρασμένος, ή δεν αντέχεις άλλο φτιάξε ένα φλιτζάνι τσάι. Σε χαλαρώνει και σε ηρεμεί αμέσως. Μείνε μακριά, όμως, από καφεΐνη και αναψυκτικά!

6. Κάνε μία καλή πράξη

Από το να βοηθήσεις τη μητέρα σου με κάποιες δουλειές, ή έναν περαστικό με οτιδήποτε μπορεί να χρειαστεί, θα σε κάνει να αλλάξεις αμέσως διάθεση. Μία καλή πράξη έχει ευεργετικές ιδιότητες και για σένα, αλλά και για τους γύρω σου!

7. Διάβασε

Το διάβασμα έχει μία μαγική ιδιότητα να σε χαλαρώνει, να σε κάνει να ξεχνιέσαι και να νιώθεις αμέσως καλύτερα. Οπότε, άρπαξε ένα βιβλίο από τη βιβλιοθήκη σου και ρίξτου μία ματιά!

8. Κλάψε

Ξέσπασε, φώναξε, βρίσε! Η εκτόνωση θα σε βοηθήσει να νιώσεις καλύτερα! Οπότε, με το που γυρίσεις σπίτι μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα.

Δες ακόμα: 7 συμβουλές για να καταπολεμήσεις άμεσα το άγχος!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1