Coca-Cola App: Η νέα εφαρμογή της Coca-Cola είναι γεγονός!
Κατέβασε τώρα το νέο application της Coca-Cola, δημιούργησε τα δικά σου stories & κάνε δικά σου τα πιο hot δώρα & εμπειρίες!

Πόσο τέλειο θα ήταν να κερδίζεις απίστευτα δώρα κάθε φορά που κάνεις story; Η Coca-Cola, μέσα από το νέο application Coca-Cola App, σου δίνει τις λέξεις για να δημιουργήσεις τα δικά σου stories και σου προσφέρει την απόλυτη ευκαιρία να “διεκδικήσεις” μοναδικά δώρα και εμπειρίες! Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε join την πιο fun παρέα και ζήσε μια εμπειρία that only Coke can do! Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη τώρα για χρήστες Android και iOS λογισμικού!

Και πώς λειτουργεί; Με τρία απλά βήματα, Scan-Share-Win, έρχεσαι πιο κοντά στο δώρο που θέλεις!

Σκανάρεις το QR code που θα βρεις στις νέες συσκευασίες 500ml Coca-Cola, Fanta ή Sprite, συνθέτεις τις δικές σου μοναδικές ιστορίες, μοιράζεσαι τα stories σου και κερδίζεις gems! Καταχώρησε στην εφαρμογή τον κωδικό κάτω από το καπάκι, μάζεψε coins και έλα ένα βήμα πιο κοντά σε μοναδικές εμπειρίες και δώρα!

Αν ακόμη δεν βρήκες αρκετούς λόγους για να κάνεις download στο κινητό σου το Coca-Cola App, μάθε πως απολαμβάνοντας Coca-Cola, Fanta και Sprite έχεις ήδη κάνει το μεγαλύτερο βήμα για να βρεθείς μία ανάσα μακριά από τα πιο σούπερ δώρα, τις πιο πολυσυζητημένες συναυλίες, festivals αλλά και once in a lifetime εμπειρίες με τους αγαπημένους σου καλλιτέχνες!

Δώρα από Spotify, What’s Up, Colorskates, PlayStation®, World Party Traveler, Goody’s, InSpot, Razer, American Eagle, Accessorize, Inglot, και πολλά άλλα, σε περιμένουν να τα κάνεις δικά σου! Κι αυτό είναι μόνο η αρχή! Από τη λίστα φυσικά δε θα μπορούσαν να λείπουν συλλεκτικά αντικείμενα Coca-Cola αλλά και εισιτήρια για συναυλίες και ταξίδια!

Σκέφτεσαι καλύτερη αφορμή, για να πάρεις τώρα το smartphone σου και να ανανεώσεις το Feed σου με τα δικά σου Stories, που θα φέρουν την υπογραφή της Coca-Cola;
Aν μένεις στην Ελλάδα, πάρε το κινητό στο χέρι, κάνε κλικ εδώ και κατέβασε τώρα το Coca-Cola App! Αν πάλι, μένεις Κύπρο, μπες από το κινητό σου εδώ και ξεκίνα να δημιουργείς τα stories σου!

Απόλαυσε, σκάναρε, κάνε share τα stories σου και κέρδισε!

“Let’s write our own stories”!

#CocaColaStories
#cocacola
#tastethefeeling
#cocacolagreece

Σχετικά με την The Coca-Cola Company:

Η The Coca-Cola Company (NYSE:KO) είναι η μεγαλύτερη εταιρεία μη αλκοολούχων ποτών στον κόσμο, με περισσότερα από 500, ανθρακούχα ή μη, εμπορικά σήματα και περισσότερες από 3.800 επιλογές προϊόντων. Μαζί με την Coca-Cola, ένα από τα πιο πολύτιμα και αναγνωρίσιμα εμπορικά σήματα στον κόσμο, η The Coca-Cola Company εμπορεύεται 20 brands αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων, εκ των οποίων 18 είναι διαθέσιμα σε επιλογές με μειωμένες, χαμηλές ή και καθόλου θερμίδες. Το χαρτοφυλάκιο της The Coca-Cola Company περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τα brands Diet Coke, Coca-Cola Zero, Fanta, Sprite, Dasani, vitaminwater, Powerade, Minute Maid, Simply, Del Valle, Georgia και Gold Peak. Μέσω του μεγαλύτερου συστήματος διανομής στον κόσμο, αποτελεί τον No. 1 προμηθευτή σε όλες τις κατηγορίες μη αλκοολούχων ποτών, ανθρακούχων ή μη. Καταναλωτές σε περισσότερες από 200 χώρες απολαμβάνουν τα προϊόντα της, περισσότερες από 1,9 δισ. φορές την ημέρα.

Διατηρώντας τη δέσμευσή της για διαμόρφωση βιώσιμων κοινωνιών, η The Coca-Cola Company επικεντρώνεται σε πρωτοβουλίες που μειώνουν το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα, δημιουργούν ένα ασφαλές, χωρίς αποκλεισμούς περιβάλλον εργασίας για τους εργαζομένους της και ενισχύουν την οικονομική ανάπτυξη των κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται. Σε συνεργασία με τους κατά τόπους εμφιαλωτές της, η The Coca-Cola Company βρίσκεται ανάμεσα στους 10 κορυφαίους εργοδότες παγκοσμίως, με περισσότερους από 700.000 συνεργάτες.

Η Coca-Cola Hellas είναι θυγατρική εταιρεία της The Coca-Cola Company με ευθύνη για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα. Δραστηριοποιείται στον χώρο της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών αναφορικά με τη χάραξη της στρατηγικής marketing, την προώθηση, την έρευνα αγοράς, τη διαφήμιση και την προστασία της φήμης των προϊόντων της The Coca-Cola Company. Παρέχει επίσης τεχνογνωσία και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα προϊοντικής επικοινωνίας, καθώς και υπηρεσίες για τη διασφάλιση των ποιοτικών ελέγχων των προϊόντων. Στην Ελλάδα, εμφιαλωτής της

The Coca-Cola Company είναι η Coca-Cola Τρία Έψιλον που μαζί με την Coca-Cola Hellas, αποτελούν το Σύστημα της Coca-Cola στην Ελλάδα.

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον δραστηριοποιείται εδώ και 47 χρόνια στην ελληνική αγορά και αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής μη αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα, όπου παράγεται το 96% των προϊόντων της. Ανήκει στον Όμιλο Coca-Cola HBC, έναν από τους μεγαλύτερους εμφιαλωτές και διανομείς των προϊόντων της The Coca-Cola Company παγκοσμίως και τον μεγαλύτερο στην Ευρώπη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την The Coca-Cola Company, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/cocacolagr και το Coca-Cola Journey στο www.coca-colacompany.com. Επίσης βρείτε μας στο LinkedIn, στο www.linkedin.com/company/the-coca-cola-company.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;