Πανελλήνιες 2019 Χημεία: Ο σχολιασμός της ΟΕΦΕ για τα θέματα!

Από neolaia.gr Team 14 Ιουνίου 2019

Δες αναλυτικά τον σχολιασμό της ΟΕΦΕ για τα θέματα της Χημείας στις Πανελλήνιες 2019!

Οι Πανελλήνιες 2019 συνεχίζονται σήμερα με τους μαθητές των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού. Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα Λατινικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), τη Χημεία (Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών) και τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Τώρα, μπορείς να δεις τα θέματα που έπεσαν στα μαθήματα αυτά. Πριν λίγα λεπτά το Υπουργείο Παιδείας δημοσιοποίησε στην ιστοσελίδα του τα θέματα στα οποία εξετάζονται οι μαθητές σήμερα.

Δες εδώ αναλυτικά τα θέματα που έπεσαν σήμερα στη Χημεία, στην οποία εξετάζονται οι μαθητές της Ομάδας Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών:

Χημεία: Θέματα Ημερησίων Λυκείων

Χημεία: Θέματα Εσπερινών Λυκείων

Πριν λίγα λεπτά η ΟΕΦΕ έβγαλε και τον επίσημο σχολιασμό της για τα θέματα στα οποία κλήθηκαν να απαντήσουν σήμερα οι μαθητές των ΓΕΛ για τις Πανελλήνιες 2019. Ο σχολιασμός της ΟΕΦΕ για τα θέματα στο μάθημα της Χημείας, γράφει τα εξής:

Τα θέματα είναι ιδιαίτερα απαιτητικά, ίσως τα δυσκολότερα της τελευταίας δεκαετίας. Οι μαθητές για να ανταποκριθούν πρέπει να έχουν κατανοήσει σε βάθος και τις λεπτομέρειες της θεωρίας. Ιδιαίτερα πολύπλοκα θέματα τόσο ως προς το επιστημονικό τους τμήμα, όσο και σε ό,τι αφορά στη διαχείριση του χρόνου.

Μπορείς να διαβάσεις και το Δελτίο Τύπου της ΟΕΦΕ εδώ!

Δες επίσης: Πανελλήνιες 2019 Λατινικά: Απαντήσεις – Δείτε ΕΔΩ!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486