Αγίου Πνεύματος 2019: 5 πράγματα που μπορείς να κάνεις αύριο, αν δε δουλεύεις!
Ρίξε τη ματιά σου στις προτάσεις μας για αύριο που είναι του Αγίου Πνεύματος 2019 και, όποια κι αν είναι η διάθεσή σου, κάτι υπάρχει για όλους!

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 2019 είναι εδώ και το περιμέναμε καιρό, γιατί κάποιοι από εμάς δεν εργάζονται και άρα, είναι μια καλή ευκαιρία να ξεσκάσεις, να χαλαρώσεις ή να το ζήσεις στο τέρμα, ο καθένας ανάλογα με τις δυνάμεις και τις διαθέσεις του πάντα.

Και επειδή το καλοκαίρι έχει μπει επισήμως και με όλες τις δόξες και τιμές, ήρθε η ώρα επιτέλους να ορμίσουμε σε καμία παράλια, να πιούμε καμιά μπύρα κάτω από τον ξάστερο βραδινό ουρανό, να “αδειάσουμε” το μυαλό μας από υποχρεώσεις και αγχωτικές σκέψεις.

Και ποιος δεν ονειρεύεται ήδη άλλωστε, αποδράσεις και φανταστικά τριήμερα, μιας και μέσα στον Ιούνιο πέφτει η μέρα του Αγίου Πνεύματος;

Αν, λοιπόν, είσαι από αυτούς που δεν εργάζονται αύριο, που είναι του Αγίου Πνεύματος 2019, τότε ρίξε μια ματιά στις προτάσεις μας και πάρε ιδέες, γιατί προλαβαίνεις ακόμα να κάνεις ένα last minute πλάνο για αύριο! Ο καιρός άλλωστε είναι με το μέρος μας, από ότι όλα δείχνουν μέχρι στιγμής!

Έχουμε να προτείνουμε:

1.  Κάλεσε παρέα σπίτι και παίχτε επιτραπέζια

Δε ξέρω αν είσαι από αυτούς που απολαμβάνουν drinking games ή κλασικά επιτραπέζια, πάντως, όποιος τύπος και να είσαι, τι καλύτερο από το οργανώσεις ένα σουαρέ της τελευταίας στιγμής; Αυτά είναι και τα καλύτερα συνήθως! Άντε, τι περιμένεις, ξεκίνα να παίρνεις τηλέφωνα φίλους! Α! Πες τους ότι η μάζωξη είναι ρεφενέ και να φέρει ο καθένας το ποτό του, έτσι ώστε να μην ξεμείνετε και στα μισά! Αν παίξετε παντομίμα, τότε trust me, σου έχω παρακάτω τους BEST OF THE BEST δύσκολους και fun τίτλους ταινιών, για να τους μπερδέψεις όλους!

10 τίτλοι ταινιών για παντομίμα που θα κατατροπώσουν κάθε ισχυρό αντίπαλο

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;