Αγίου Πνεύματος 2019: Είναι ανοιχτά τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ σήμερα;

Από neolaia.gr Team 17 Ιουνίου 2019

Αγίου Πνεύματος 2019: Δείτε πώς θα λειτουργήσουν σήμερα τα εμπορικά καταστήματα της χώρας!

Παρότι η μέρα του Αγίου Πνεύματος 2019 είναι αργία για τον δημόσιο τομέα, δεν συμβαίνει το ίδιο και με τον ιδιωτικό τομέα, αφού ιδιωτικές επιχειρήσεις και καταστήματα στην πρωτεύουσα θα λειτουργήσουν κανονικά, όπως κάμε μέρα.

Αγίου Πνεύματος 2019: Πώς αμείβεται η μέρα αυτή για τους εργαζόμενους;

Πώς θα λειτουργήσουν, λοιπόν, σήμερα, 17 Ιουνίου 2019, τα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα στη χώρα;

Αγίου πνεύματος 2019: Λειτουργία καταστημάτων και σούπερ μάρκετ

Ο εμπορικός σύλλογος για την Αθήνα δεν έχει βγάλει ακόμα κάποια επίσημη ανακοίνωση, πράγμα που σημαίνει ότι τα εμπορικά καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ θα είναι κανονικά ανοιχτά, σε αντίθεση με τα καταστήματα της Θεσσαλονίκης.

Στη Θεσσαλονίκη, όλα τα εμπορικά καταστήματα και καταστήματα πώλησης τροφίμων, θα παραμείνουν υποχρεωτικά κλειστά, σύμφωνα με την υπ’ αριθμό 22/19777/10-05-2002 απόφαση, η οποία δεν έχει ανακληθεί. Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, λοιπόν, καλεί, με ανακοίνωση του, όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες, να εποπτεύσουν την αγορά για την τήρηση της νομιμότητας της αργίας του Αγίου Πνεύματος 2019.

Να σημειώσουμε, επίσης, ότι σε πολλές περιοχές της  Ελλάδας όπως, για παράδειγμα, στο Ναύπλιο, στον Βόλο, στη Βέροια και στην Κομοτηνή, τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά σήμερα, μετά από τις αποφάσεις που πήραν τα Διοικητικά Συμβούλια των Εμπορικών τους Συλλόγων.

Δες ακόμα: Αγίου Πνεύματος 2019: 5 πράγματα που μπορείς να κάνεις αύριο, αν δε δουλεύεις!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ