Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Πανσέληνος στον Τοξότη – 17 Ιουνίου

Από neolaia.gr Team 17 Ιουνίου 2019

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Δες τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σου!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Πανσέληνος στον Τοξότη – 17 Ιουνίου

Ταξιδεύοντας σε νέους ορίζοντες

Από τη Λίλιαν Σίμου

Η εβδομάδα έχει ως εκκίνηση την Πανσέληνο στο αισιόδοξο ζώδιο του Τοξότη, η οποία σχηματίζεται την Δευτέρα 17 Ιουνίου, και στις 11.30 πμ

Η ζωδιακή μοίρα της Πανσελήνου είναι η 26η του Τοξότη

Καθώς το φεγγάρι είναι στην πλήρη γέμισή του, οι συγκινήσεις πληθωρικά και απαιτητικά ζητούν να εκφραστούν.

Η Πανσέληνος στον Τοξότη, εμπεριέχει την αισιοδοξία του ζωδίου και την ευνοϊκή θέση της Σελήνης, με ένα χαρούμενο τόνο. Σε ημέρα Σελήνης και ώρα Ήλιου, η μάχη μεταξύ των δύο φώτων του ουράνιου στερεώματος, είναι στην ουσία ένα άνοιγμα φωτεινό προς τον ίδιο μας τον εαυτό. Η Πανσέληνος αυξάνει τις συγκινήσεις και προσφέρει ευκαιρία για αυτογνωσία και ενδοσκόπηση. Πόσω μάλλον όταν το φεγγάρι είναι στον αισιόδοξο και φλογερό Τοξότη!

Ωστόσο, το συναίσθημα έχει εναλλαγές, συχνά ευχάριστες… Η Σελήνη βρίσκεται σε ένα ζώδιο που της ταιριάζει. Ο Τοξότης, ζώδιο της επέκτασης και της διδασκαλίας, της ελευθερίας και του μακρινού ορίζοντα, προσδίδει ένα ιδιαίτερο χρώμα στην Πανσέληνο. Το συναίσθημα όμως έχει διακυμάνσεις ανάλογα με τη μεταβλητή μας διάθεση, οι εναλλαγές και η διάσπαση σε πολλές κατευθύνσεις δίχως ουσία και τελικό αποτέλεσμα μπορεί να αποτελέσουν ένα πρόβλημα.

Λόγω του ότι ο Ήλιος (που είναι σε αντίθεση προς τη Σελήνη) βρίσκεται στους Διδύμους κυβερνάται από τον Ερμή. Το ίδιο και ο ωροσκόπος του χάρτη της Πανσελήνου, που είναι στην Παρθένο.

Ο Ερμής είναι βασικός δείκτης για τον τρόπο που θα αντιληφθούμε τις δονήσεις του φεγγαριού. Στο ζώδιο της Σελήνης, στον Καρκίνο, μαζί με τον Άρη και τον Βόρειο Δεσμό, υπογραμμίζεται η ευαισθησία του συγκινησιακού μας πεδίου, με τις εναλλαγές της διάθεσης και τις επιρροές του περιβάλλοντος.

Η τριπλή σύνοδος δέχεται όμως την αντίθεση του Κρόνου, του Πλούτωνα και του Νότιου Δεσμού, επομένως αντιμετωπίζουμε άμεσα και δεκτικά την σκληρότητα, την παγωνιά, την πίεση ή την χειραγώγηση από εμπειρίες του παρελθόντος ή λάθη του παρελθόντος. Κάτι πρέπει να τελειώσει και να κυοφορήσουμε μία νέα φάση ζωής.

Το θετικό είναι πως η τριπλή σύνοδος δέχεται την ευνοϊκή επιρροή του Ποσειδώνα, επομένως υπάρχει ελπίδα, έμπνευση, θεία καθοδήγηση ή πνευματική ανάταση (ανάλογα με τα «πιστεύω» μας), στην σύγκρουση με το παρελθόν. Αρκεί… να μην παραμείνουμε προσκολλημένοι στο χθες!

Σε ό,τι αφορά τον Δία, κυβερνήτη του Τοξότη και της Σελήνης, είναι στο ζώδιό του και συμπορεύεται με το φεγγάρι του μήνα. Η Πανσέληνος μας θυμίζει πως πρέπει να αλλάξουμε φιλοσοφία ζωής, ιδεολογία, «πιστεύω» και πεποιθήσεις. Να δώσουμε μία νέα ευκαιρία σ τις δραστηριότητες και στην αισθηματική ζωή. Ο Δίας βρίσκεται σε σχηματίζουσα αντίθεση προς την Αφροδίτη στους Διδύμους και διευκολύνει την συναισθηματική επικοινωνία, ανοίγει διόδους και χτίζει γέφυρες με τους αγαπημένους μας. Τα συναισθήματα που προβάλλονται πληθωρικά, κάνουν πιο εύγλωττη την συναισθηματική μας έκφραση.

Ο Ουρανός ευνοεί τον ωροσκόπο της Πανσελήνου και προϊδεάζει για μία ανατροπή και απελευθέρωση. Ίσως απελευθέρωση από τη θλίψη και την απογοήτευση που έχει θολώσει τον νου, κι αυτή περιγράφεται από τους πλανήτες στον Αιγόκερω και από την ζωδιακή μοίρα του Μεσουρανήματος στις Πλειάδες. Όμως, σύντομα οι ορίζοντες είναι ανοιχτοί μπροστά μας, αρκεί να τους εμπιστευθούμε και να μην παραμείνουμε εγκλωβισμένοι στην λύπη ή στον φόβο.

Σύμφωνα με τον αγαπημένο μου δάσκαλο Ντέην Ρουντγίαρ, η ζωδιακή μοίρα της Πανσελήνου συμβολίζει την ανάπτυξη των φυσικών μας αξιών ως βάση για την υποστήριξη των ιδανικών μας. Η Πανσέληνος βοηθά να αντιληφθούμε τις δυνατότητές μας, προκειμένου να δώσουμε μάχη για τις ιδέες μας, και να πετύχουμε εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Ας εισπράξουμε λοιπόν την θετική φωτεινή προοπτική που μας υπόσχεται το ολόγιομο φεγγάρι καθώς πλησιάζουμε στο Θερινό Ηλιοστάσιο και στην κορύφωση της δυναμικής του Ήλιου του καλοκαιριού.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019

Κριός

Είναι η κατάλληλη στιγμή να επιλυθεί ένα πρόβλημα που έχει να κάνει με ιδέες, αντιλήψεις και συμφωνίες. Λίγο πριν να εξελίξετε την σκέψη προς ανώτερες φιλοσοφικές ιδέες, θα πρέπει να αντιληφθείτε τις απλές και πρώτες πληροφορίες και να τις επεξεργαστείτε εσωτερικά. Οι σχέσεις με συγγενείς είναι μέρος της απελευθέρωσης από εμπόδια που καθυστερούν την διαδρομή σας. Οι σχέσεις αυτές, στην περίπτωση που δεν είναι θετικές, θα περάσουν κρίση και οι αντιδράσεις οφείλονται σε υποσυνείδητες ανασφάλειες.

Δίχως να έχετε την ανάγκη να περιοριστείτε, θα σας φανεί αρκετά απλό να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να αναζητήσετε απαντήσεις μέσα από ένα νέο τρόπο σκέψης. Προσοχή όμως στις επιρροές που παίρνετε μέσα από μία σχέση. Παλιές ιδέες πρέπει να εκλείψουν και συνήθειες του χθες, ας κλείσουν τον κύκλο τους. Όσοι έχετε σχέση με έγγραφα ή σπουδές, ας είστε συγκεντρωμένοι στο έργο σας.

Προσοχή:

Άλλοτε θα είστε μαχητικοί με τους συνεργάτες ή το ταίρι σας και θα φέρετε κρίση που θα , θα σας απογοητεύει. Άλλοτε θα αισθανθείτε ανεπαρκείς ή ανασφαλείς ως προς την σταθερότητα της σχέσης.

Ταύρος

Η εικόνα της ιδιοκτησίας βάλλεται και αυτό σας φέρνει ανασφάλεια και ανησυχία. Η ανταλλαγή σε υλικό επίπεδο είναι μέρος της ανάγκης σας και μπορεί να γίνει η πυξίδα των αλλαγών, κλείνοντας λογαριασμούς σας. Η ιδιοκτησία, η κατοχή υλικών αγαθών που είναι απαραίτητη για να είστε ασφαλείς, είναι μέρος των προσωπικών σας εσωτερικών ανατροπών. Η σκέψη εστιάζεται λοιπόν σε νέες μορφές εξασφάλισης και αξιών.

Νέες συνειδητοποιήσεις αδυναμιών και παθών, σας βοηθούν στην ενδοσκόπηση και κατανόηση του ψυχισμού. Ας δεχθείτε ως ιδιαίτερα σημαντική αυτή την περίοδο, καθώς σηματοδοτεί μία νέα αρχή για σας. Η ενασχόληση με το μυστήριο της ζωής και του θανάτου, θα σας έλκει και ίσως πρέπει να μάθετε να εμβαθύνετε στα θέματα της ψυχής ή των εσωτερικών τραυμάτων σας. Αποφύγετε να επενδύσετε, αλλά ελέγχετε τα αποταμιεύματά σας.

Προσοχή:

Δυσκολίες με μία κοινωνική σας σχέση, μπορεί να φέρει ένα πάγωμα ή μία απομάκρυνση. Αν όμως έχει υποδομή, θα αντέξει στις πιέσεις.

Δίδυμοι

Αλλάζει το χθες και η προσωπική σας έκφραση πρέπει να δομηθεί με νέο τρόπο. Η ταυτοποίηση του «εγώ» σας φέρνει προ των ευθυνών σας και αντανακλάται στις σχέσεις σας. Μόνο εσείς μπορείτε να διαμορφώσετε την νέα σας προσωπική έκφραση. Μόνο εσείς κάνετε την αλλαγή και δηλώνετε την νέα σας προβολή. Προσοχή στην υγεία σας και στις νευρικές σας αντιδράσεις.

Τον τρόπο για να απαλλαγείτε από τις ιδέες που σας εξυπηρετούν για να ξεφεύγετε από τις υποχρεώσεις των σχέσεων, θα βοηθήσει να ανακαλύψετε το συγκεκριμένο φεγγάρι. Επομένως, αν και θα έχετε μία βελτίωση και εξισορρόπηση, περνάτε από κρίση τις προσωπικές σχέσεις. Σας ενδιαφέρει να κάνετε νέου τύπου συνεργασίες ή να λύσετε μία σχέση που ήδη δεν σας εκφράζει και δεν έχετε καλή επικοινωνία. Συμβόλαια και αντιπαραθέσεις με νομική διαδικασία, ας αποφεύγονται, εκτός κι αν πρόκειται για λύση τους. Λόγια που θα ειπωθούν σας εκφράζουν άμεσα.

Προσοχή:

Στις οικονομικές συναλλαγές.

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486