Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Πανσέληνος στον Τοξότη - 17 Ιουνίου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Δες τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σου!

Καρκίνος

Μία ονειρική και εσωτερική διαδικασία με πολλές σκέψεις σας ταλαιπωρεί, δίχως να μπορείτε απόλυτα να την ελέγχετε. Αν υπάρχουν μυστικά σας, θα γίνουν αντιληπτά. Αλλά για να προλάβετε αντιδράσεις, θα ήταν καλύτερο να κατανοήσετε εσείς οι ίδιοι τα ανέφικτα και αόριστα ιδεώδη ή όνειρά σας. Η νοητική ταλαιπωρία όμως, μπορεί να σας φέρει πιο κοντά στην πνευματική σας φύση και την πνευματική σας κληρονομιά. Επειδή η λογική εμπλέκεται με το ασαφές και άπιαστο, προσέχετε λίγο.

Δεν σας ταιριάζει η ηρεμία και καθώς έχετε αρκετές νέες ιδέες, μπορείτε να βάλετε στόχους για ένα καλύτερο μέλλον. Προσοχή λίγο όμως στην υγεία, λόγω νευρικής κόπωσης. Η καθημερινές σας υποχρεώσεις σας κουράζουν αρκετά, σας αναστατώνουν την τάξη που επιζητάτε για να είστε ασφαλείς και πολλές και πληθωρικές ιδέες σας απασχολούν, αλλά δυσκολεύεστε να τις βάλετε σε σειρά. Ας μην υπερβάλλετε και ας περιμένετε να σιγουρευτείτε προτού δεσμευτείτε με υποσχέσεις.

Προσοχή:

Ας είστε προσεκτικοί ή επιφυλακτικοί με άτομα που σας πλησιάζουν και δημιουργούν προβλήματα, έχουν απαιτήσεις και ανταγωνιστική διάθεση στην καθημερινή σας ζωή.

Λέων

Στόχος σας είναι η ευτυχία και η χαρά της ζωής. Σας αρέσει βέβαια να είστε ανάμεσα σε άλλους και να διατηρείτε την δροσιά σας με ποιότητα και έκφραση. Κάποιες ιδέες όμως δεν θα είναι εύκολο να διατηρήσουν όλες τις κοινωνικές σας επαφές. Αν κάποιες απομακρυνθούν, μην θεωρήσετε πως σας έχουν θίξει προσωπικά. Ξεκαθαρίζουν φιλικές παρουσίες και όσες παραμείνουν πλάι σας, να ξέρετε πως σας εκτιμούν πολύ.

Η Πανσέληνος με τους συνδυασμούς της σας ευνοεί, αλλά και σας θέτει σε ένα προβληματισμό. Συναισθήματα αλλάζουν και πρέπει να κάνετε μία νέα ανανέωση στη σχέση με τον σύντροφό σας ή να δώσετε ένα τέλος για να βρεθεί μία σχέση με καλή επικοινωνία. Ωστόσο, ας μην ξεχνάτε πως η περίοδος αυτή φέρνει δημιουργικότητα, συγκινήσεις και συχνά θα αναδείξει ένα μεγάλο συναίσθημα. Αν δεν σας ταιριάζει όμως μία σχέση, δεν αποκλείεται να την απομυθοποιήσει. Ή και να την τελειώσει.

Προσοχή:

Προσοχή στις αντιπαραθέσεις στην εργασία σας.

Παρθένος

Στην προσωπική σας ζωή, είστε εσωστρεφείς αυτή την εποχή. Καθώς δονείται η βάση σας, πρέπει να ξεφύγετε από την ασφάλεια και την βολή σας, για να αντιμετωπίσετε με ιδέες, άποψη και επιχειρήματα την προσωπική σας υπόληψη και σιγουριά. Αυτό θα εκτινάξει την προβολή σας και θα σας δημιουργήσει νέες προοπτικές. Δεν θα είστε πλέον στην συνήθη σας ρουτίνα, αλλά αντίθετα θα φανεί πως είστε έτοιμοι για αλλαγές που θα εκπλήξουν τους οικείους σας.

Πρόκληση σημαίνει για σας η Πανσέληνος αυτή, προκειμένου να αποδείξετε πως έχετε τις βάσεις για να προχωρήσετε. Οι οικογενειακές σχέσεις κρίνονται και ο διάλογος είναι λίγο δύσκολος εκεί. Ακόμη μία δύσκολη περίοδος με διλήμματα ανάμεσα σε καθήκοντα και άνεση και χαλάρωση. Δεν σας ταιριάζει η συγκινησιακή φόρτιση, θα θελήσετε να αναλάβετε πολλές δραστηριότητες, που θα σας προσθέσουν άγχος. Είναι όμως μία θετική περίοδος για γνωριμίες. Ας την εκμεταλλευτείτε!

Προσοχή:

Αποφύγετε τις εντάσεις στον κοινωνικό σας χώρο ή με τους αγαπημένους σας.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;