ΑΣΕΠ: Τελευταία ευκαιρία να κάνεις αίτηση για τις 1.116 θέσεις εργασίας στο Υπουργείο Υγείας!
ΑΣΕΠ: Δείτε αναλυτικά!

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων στο ΑΣΕΠ για τις 1.116 θέσεις εργασίας τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε Φορείς του Υπουργείου Υγείας λήγουν σήμερα, ημέρα Τρίτη 18 Ιουνίου.

Δείτε τη σχετική προκήρυξη παρακάτω:

Προκήρυξη

Για τις θέσεις εργασίας της συγκεκριμένης προκήρυξης, οι υποψήφιοι των κατηγοριών Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΚΕΦ. Α΄) καλούνται να συμπληρώσουν την αίτησή τους αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω του διαδικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ (www.asep.gr).

Για την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής στην προκήρυξη 2Κ/2019, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η Εγγραφή στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του ΑΣΕΠ, στη διαδρομή: «Πολίτες-> Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες», η οποία πραγματοποιείται με τους εξής τρόπους:

1. Εγγραφή Νέου Χρήστη μέσω ΓΓΠΣ (τα προσωπικά στοιχεία συμπληρώνονται αυτόματα)

ή

2.  Εγγραφή Νέου Χρήστη (με πλήρη συμπλήρωση των προσωπικών στοιχείων από τους υποψήφιους)

και στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας τα Στοιχεία Σύνδεσης, οι υποψήφιοι προχωρούν στην «Είσοδο Μέλους».

Οι υποψήφιοι που είναι ήδη εγγεγραμμένοι στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του Α.Σ.Ε.Π. προχωρούν στην «Είσοδο Μέλους» χρησιμοποιώντας τα Στοιχεία Σύνδεσης. Για τη διευκόλυνση των υποψηφίων παρέχεται ειδικά σχεδιασμένος σύνδεσμος «Ξέχασα τον κωδικό μου» στη διαδρομή: «Πολίτες → Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες».

Οι υποψήφιοι, προκειμένου να υποβάλουν την ηλεκτρονική αίτηση, δύνανται προηγουμένως να καταχωρίσουν τα προσόντα/ιδιότητές τους στις σχετικές καρτέλες του «Μητρώου», από τη διαδρομή: «Πολίτες→ Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες→Μητρώο», προκειμένου να τα επικαλεστούν στη συνέχεια κατά τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης.

Ακολούθως οι υποψήφιοι, επιλέγοντας «Λίστα ηλεκτρονικών αιτήσεων», προβαίνουν στη δημιουργία νέας αίτησης επιλέγοντας «Νέα Αίτηση». Σε κάθε περίπτωση κρίνεται σκόπιμο οι υποψήφιοι, να συμβουλεύονται τον «Οδηγό Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών για πολίτες» στην αρχική σελίδα του διαδικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ (www.asep.gr), όπου παρέχονται ηλεκτρονικά αναλυτικές οδηγίες, ειδικά κείμενα βοήθειας, βίντεο και παραδείγματα συμπλήρωσης ανά πεδίο.
Επίσης μπορούν να συμβουλεύονται τον Ηλεκτρονικό Οδηγό (e-οδηγός) της προκήρυξης.

Στους υποψήφιους παρέχεται η δυνατότητα να προχωρήσουν στην υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης, να την εκτυπώσουν, να εξέλθουν από την οθόνη της ηλεκτρονικής αίτησης και να επιστρέψουν στη λίστα ηλεκτρονικών αιτήσεων. Συνιστάται κατά τη συμπλήρωση της αίτησης να γίνεται αποθήκευση των δεδομένων κατά τακτά χρονικά διαστήματα και όχι πέραν των δέκα λεπτών.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν με ακρίβεια και πληρότητα τα πεδία της ηλεκτρονικής αίτησης που αντιστοιχούν στα προσόντα, τις ιδιότητες ή τα κριτήρια της υποψηφιότητάς τους.

Δείτε ακόμα: ΟΠΕΚΕΠΕ: Τελευταία ευκαιρία να κάνεις αίτηση για την ενιαία ενίσχυση 2019!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;