ΟΠΕΚΕΠΕ: Τελευταία ευκαιρία να κάνεις αίτηση για την ενιαία ενίσχυση 2019!

Από neolaia.gr Team 18 Ιουνίου 2019

ΟΠΕΚΕΠΕ: Δείτε αναλυτικά!

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα dikaiologitika.gr, λήγει σήμερα, 18 Ιουνίου 2019 και μέρα Τρίτη, η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων σχετικά με την Ενιαία Ενίσχυση 2019, ενώ, με βάση ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ δεν αναμένεται να δοθεί νέα παράταση στην προθεσμία υποβολής.

Ο Οργανισμός ΟΠΕΚΕΠΕ, έχει απευθύνει κάλεσμα στους αγρότες για να υποβάλουν την αίτησή τους, μέσω του συστήματος του Οργανισμού, είτε μέσω του δικτύου ΚΥΔ που λειτουργεί πλέον στη χώρα, έτσι ώστε να διασφαλισθεί η σωστή υποβολή της αίτησης, πράγμα που αποτελεί και απαραίτητη προϋπόθεση για τη σωστή πληρωμή.

Πρόβλεψη ποινών 

Μετά την ανωτέρω ημερομηνία, δηλαδή 18 Ιουνίου 201 και μέχρι τις 15 Ιουλίου 2019 θα παραλαμβάνονται αιτήσεις με ποινή καθυστέρησης ανά εργάσιμη ημέρα, 1% επί του ποσού ενίσχυσης που θα είχε δικαίωμα να λάβει ο παραγωγός και 3% για όσους λάβουν δικαιώματα ενίσχυσης από το Εθνικό Απόθεμα για πρώτη φορά το 2019.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, οι αιτήσεις που θα κατατεθούν μετά τις 15 Ιουλίου του 2019 15/7/2019 θα θεωρούνται απαράδεκτες και, ως εκ τούτου, δε θα πληρώνονται.

Δείτε ακόμα: ΑΣΕΠ: Δείτε ποιες προκηρύξεις «παγώνουν» εν όψει εθνικών εκλογών!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486