Ο Πακιστανός Υπουργός, Shaukat Yousafzai, γίνεται viral σε συνέντευξη τύπου με τα υπέροχα αυτάκια γάτας!
Κάποιος ξέχασε να απενεργοποιήσει το φίλτρο με τα αφτιά γάτας και o Υπουργός έγινε viral... κατά λάθος!

Η επαρχιακή κυβέρνηση του Khyber Pakhtunkhwa του Πακιστάν, έχει βρει έναν τρόπο να αυξήσει τις βαθμολογίες των συνεντεύξεων τύπου… κατά λάθος, όπως φαίνεται!

Κατά τη διάρκεια του live stream του περιφερειακού υπουργού Shaukat Yousafzai, την ώρα που ο ίδιος συνομιλούσε με δημοσιογράφους την Παρασκευή, έγινε viral , αφού ο υπεύθυνος που τραβούσε βίντεο τον υπουργό, ξέχασε να απενεργοποιήσει το φίλτρο με τα αφτιά γάτας.

Eννοείται βέβαια ότι οι χρήστες του Facebook και του Twitter άρχισαν να σχολιάζουν το αστείο και ατυχές συμβάν, αναφέροντας σαρκαστικά ότι ” Υπάρχει μια γάτα στο υπουργικό συμβούλιο”, ενώ κάποιο εξ’ αυτών, λίγο πιο ποιητικές ψυχούλες, σχολίασαν ότι «Ο Shaukat Yousafzai μοιάζει με μια γάτα – Meow mowow» και τα σχόλια δεν σταματούν εκεί:

 

Τα screenshots θα παραμείνουν ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ στο ίντερνετ, από ότι φαίνεται, ενώ ο Yousafzai επιβεβαίωσε το περιστατικό στην AFP και υπογράμμισε ότι το περιστατικό συνέβη τυχαία: “Το φίλτρο γάτας ήταν ενεργοποιημένο κατά λάθος, ας μην το παίρνουμε και τόσο στα σοβαρά”, ενώ συνέχισε λέγοντας: “Δεν ήμουν ο μόνος – δύο αξιωματούχοι που κάθονταν μαζί μου είχαν επίσης πληγεί από το φίλτρο γάτας”.

Λάθη συμβαίνουν, τι να πεις! Αρκεί να μη γίνει trend και δούμε να παρελαύνουν οι πολιτικοί των χώρων στις συνεντεύξεις τύπου με αυτάκια γάτας και σκύλου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;