5 σημάδια που αποδεικνύουν ότι κάποιος δεν είναι πραγματικός σου φίλος!
Έτσι, θα ξεχωρίσεις αν κάποιος είναι πραγματικός φίλος ή όχι!

Στη ζωή μας συναντάμε πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους. Πολλούς από αυτούς τους χαρακτηρίζουμε και ως φίλους μας. Δεν είναι, όμως, όλοι όσοι συναντάμε πραγματικοί μας φίλοι!

Κάποιοι είναι δίπλα μας, γιατί τυχαίνει να περνάνε καλά μαζί μας, άλλοι κάτι θέλουν να κερδίσουν από αυτή τη σχέση, κι άλλοι είναι εκεί γιατί πραγματικά σε βλέπουν σαν φίλο. Πώς, όμως, θα ξεχωρίσεις έναν πραγματικό από έναν ψεύτικο φίλο;

Δες αυτούς τους πέντε τρόπους με τους οποίους μπορείς να καταλάβεις αν κάποιος δεν είναι πραγματικό σου φίλος!

1. Σε χρησιμοποιούν

Αν κάποιος είναι πραγματικός σου φίλος, θέλει να περνάτε χρόνο μαζί και να κάνετε διάφορα πράγματα. Όμως, ένας άνθρωπος που δεν είναι πραγματικός σου φίλος, σε χρησιμοποιεί. Κάποιες φορές δεν το καταλαβαίνεις! Ας πούμε, αν δεν έχει παρέα ή δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει σε παίρνει τηλέφωνο για να κάνετε κάτι μαζί!

2. Δεν υπάρχει καλή επικοινωνία

Από το να στέλνετε μηνύματα ο ένας στον άλλο, να μιλάτε στο τηλέφωνο, μέχρι και την επικοινωνία από κοντά. Αν αυτός ο άνθρωπος που νομίζεις ότι είναι φίλο σου, σε κάνει να νιώθεις άβολα και δε σου απαντάει ή δε θέλει να έχετε και τόσο συχνή επικοινωνία, μάλλον, θα πρέπει να πάρεις το μήνυμα!

3. Σε ανταγωνίζονται

Μπορεί να μην το καταλαβαίνεις και να φαίνονται όλα καλά στη σχέση σας, αλλά στην πραγματικότητα προσπαθεί να σε ξεπεράσει σε κάθε κομμάτι. Να φανεί καλύτερος από σένα!

4. Δεν σε υποστηρίζει και τόσο

Όταν αυτός θέλει βοήθεια ή κάποια συμβουλή, εσύ είσαι πάντα εκεί. Αν, όμως, είσαι εσύ αυτός που χρειάζεται βοήθεια θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να σε αποφύγει! Ένας πραγματικός φίλος, δε θα το έκανε ποτέ αυτό!

5. Όλα περιστρέφονται γύρω τους

Όταν είστε μαζί, μιλάνε συνέχεια γι αυτούς και τα προβλήματά τους, ή για το πόσο τέλεια είναι η ζωή τους. Δε σου αναφέρει τον λόγο και δε θέλει να μάθει τι κάνεις!

Δες ακόμα: 7 σημάδια που σου δείχνουν ότι κάποιος σε αντιπαθεί!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 6 
  
 0 
 1