Φοιτητική ζωή: 4 πράγματα που δε σου έχει πει κανείς για τα χρόνια αυτά!

Από neolaia.gr Team 19 Ιουνίου 2019

Κάποια πράγματα για τη φοιτητική ζωή θα ήθελες να τα ξέρεις από πριν!

Η φοιτητική ζωή είναι μία περίοδος της ζωής σου που είναι μοναδική και πρέπει να τη ζήσεις όσο καλύτερα μπορείς. Αλλά, υπάρχουν και κάποια πράγματα που δε σου έχουν πει και θα ήθελες να τα ξέρεις.

Βλέπεις, οι περισσότεροι θυμούνται τα καλά από τα χρόνια αυτά και ξεχνούν για λίγο τα δύσκολα. Γι αυτό, σου έχω συγκεντρώσει μερικά πράγματα που θα ήθελες να ξέρεις για τα χρόνια αυτά πριν αρχίσεις τη φοιτητική ζωή!

1. Η αρχή είναι δύσκολη

Αν περάσεις σε άλλη πόλη, οι πρώτες μέρες (εβδομάδες) θα είναι αρκετά δύσκολες. Ειδικά, αν περάσεις κάπου και δεν ξέρεις κανέναν. Μέχρι να κάνεις φίλους, να γνωρίσεις διάφορα παιδιά από τη σχολή και να αρχίσεις να βγαίνεις, θα περάσεις αρκετές νύχτες μόνος στο σπίτι. Θα μιλάς με τους παλιούς σου φίλους και θα ευχόσουν να ήταν εκεί μαζί σου. Κάθε αρχή, όμως, είναι δύσκολη!

2. Η εξεταστική

Η εξεταστική είναι μία πολύ δύσκολη περίοδος. Θα πρέπει να διαβάζεις με τις ώρες γιατί, όπως και κάθε άλλος φοιτητής, προτιμούσες να βγεις από το να διαβάσεις μέσα στο εξάμηνο. Θα ξενυχτήσεις για να προλάβεις να βγάλεις αυτά που θέλεις και μπορεί να πας και σερί να δώσεις μάθημα. Αλλά, πρέπει να τα ζήσεις και αυτά! Τι να κάνουμε;

3. Οι δουλειές στο σπίτι

Αυτό είναι κάτι που βαριούνται όλοι οι φοιτητές. Βλέπεις τη μητέρα σου που τις κάνει τόσο απλά και σκέφτεσαι ότι δε θα είναι κάτι δύσκολο. Έλα, όμως, που θα υπάρχουν στιγμές που θα βαριέσαι και θα αφήνεις άπλυτα πιάτα στον νεροχύτη και το σπίτι σε αποσύνθεση! Κάποια μέρα, όμως, θα σου έρθει να τα κάνεις και θα το κάνεις πιο καθαρό από ποτέ!

4. Τα λεφτά

Σε κανέναν φοιτητή δε φτάνουν τα λεφτά του μήνα. Με κάποιον μαγικό τρόπο, ακόμη και αν έχεις φτιάξει το budget του μήνα, στο τέλος θα μείνεις χωρίς ούτε ένα λεπτό. Είναι μία υπερδύναμη των φοιτητών αυτή!

Δες επίσης: Εξεταστική: 6 συμβουλές για να οργανώσεις σωστά τον χρόνο σου!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486