Καφές με tonic; Ανακαλύψτε τον στα Starbucks!
Αυτό το καλοκαίρι "γεμίστε τις μπαταρίες" σας με τις νέες επιλογές κρύου καφέ από τα Starbucks!

Υπάρχει καλύτερος τρόπος να καλωσορίσετε το καλοκαίρι από έναν κρύο καφέ στο χέρι; Ή μήπως ένα κοκτέιλ; Η μήπως και τα δύο σε ένα;

Τα Starbucks έχουν την απάντηση: Cold Brew Tonic, ένα ελαφρώς ανθρακούχο ρόφημα καφέ που θα σας συντροφεύσει τις πιο ζεστές ημέρες του καλοκαιριού.

Τα Starbucks, εμπλουτίζουν την κατηγορία του κρύου καφέ αργής εκχύλισης Cold Brew και υποδέχονται το καλοκαίρι με δύο νέα δροσιστικά ροφήματα Cold Brew με Tonic. Άλλωστε, τι θα μπορούσε να είναι πιο cool από έναν παγωμένο καφέ;

Ένας παγωμένος καφές με Tonic!

Τα νέα ροφήματα Cold Brew Tonic συνδυάζουν υπέροχα τον βελούδινο και απαλό Cold Brew, που εκχυλίζεται για 20 ώρες σε κρύο νερό, με tonic water για να σας προσφέρουν ένα πλούσιο σε γεύση αποτέλεσμα που θα ξυπνήσει τις αισθήσεις σας.

Ανακαλύψετε τις δύο νέες επιλογές σε όλα τα καταστήματα Starbucks:

COLD BREW

WITH SICILIAN LEMONADE TONIC 

Ένας μοναδικά δροσερός συνδυασμός: Απολαυστικός Cold Brew και παγωμένο τόνικ με αρώματα λεμονιού γίνονται ένα μαζί με πάγο. Γαρνίρεται με μια φρέσκια φέτα λεμονιού. Η απόλυτη επιλογή για «επαναφόρτιση» μέσα στην ημέρα.

COLD BREW

WITH GINGER ALE TONIC

Tέλεια ισορροπία καφέ και τόνικ: Η ελαφρώς γλυκιά και εκλεπτυσμένη γεύση του Cold Brew, σε συνδυασμό με το τόνικ τζίντζερ, προσφέρει μια ελαφρώς πικάντικη ανατρεπτική νότα χωρίς να υπερκαλύπτει την γεύση του καφέ. Σερβίρεται με πάγο και με μια φρέσκια φέτα πορτοκαλιού για μια ολοκληρωμένη εμπειρία αρωμάτων και γεύσεων. Ιδανικό για στιγμές δροσιάς και αναζωογόνησης τις πιο ζεστές ημέρες του καλοκαιριού.

Από τον αγαπημένο σας καφέ που φτιάχνεται όπως ακριβώς τον θέλετε, μέχρι το παγωμένο και τόσο απολαυστικό Cold Brew, Cold Latte, Cold Brew Macchiato ή τα καινοτόμα Cold Brew Tonics.. οι baristas των Starbucks ξέρουν πως να τονώσουν τη μέρα σας για να περάσετε όμορφες στιγμές χαλάρωσης.

Κάντε ένα διάλειμμα απ’ τη δουλειά ή περάστε χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και απολαύστε έντονο, ποιοτικό καφέ κάθε στιγμή της ημέρας, όπου και βρίσκεστε.

Η έντονη εμπειρία κρύου όπως μόνο οι baristas των Starbucks ξέρουν να σας προσφέρουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;