Μοναδικό βίντεο για την Κρήτη και το επερχόμενο Μουντιάλ μίνι ποδοσφαίρου! (video)
Πρέπει να δεις αυτό το βίντεο!

Με ένα εκπληκτικό video – διαφήμιση της Ελλάδας η Παγκόσμια Ομοσπονδία μίνι ποδοσφαίρου SOCCA προωθεί πλέον σε όλο τον κόσμο το παγκόσμιο πρωτάθλημα μίνι ποδοσφαίρου, το οποίο θα διεξαχθεί στο Ρέθυμνο από τις 11 έως τις 20 Οκτωβρίου. Μέσα από την ανάδειξη της σπουδαιότητα του ποδοσφαίρου της γειτονιάς, του πνεύματος που ωθεί τον κόσμο να αρχίσει να κλωτσά με την παρέα του την μπάλα για να φτάσει στο σημείο να φορά το εθνόσημο στη σπουδαιότερη, παγκόσμια διοργάνωση του αθλήματος. Το εντυπωσιακό video έχει παράλληλη προβολή σε 70 χώρες του κόσμου, ένα γεγονός που αποτελεί μία προβολή ασύγκριτου βεληνεκούς για τα κάλλη της χώρας μας!

Ήδη οι περισσότερες ομάδες έχουν αρχίσει την προετοιμασία τους για την μεγάλη εκδήλωση που θα διεξαχθεί στη χώρα μας και η παγκόσμια ομοσπονδία δίνει μεγάλη βαρύτητα στον τόπο διεξαγωγής, αφού θεωρεί ότι η Κρήτη αποτελεί μεγάλο δέλεαρ για να γίνει το φετινό SOCCA World Cup.

Η παγκόσμια αυτή εκδήλωση κατάφερε να έλθει στη χώρα μας με την τεράστια συμβολή της Περιφέρειας Κρήτης, της σημαντικής στήριξης του Δήμου Ρεθύμνης και της Οργανωτικής Επιτροπής, με αποτέλεσμα 48 ομάδες από όλον τον κόσμο να ταξιδέψουν στην Ελλάδα τον Οκτώβρη για να διεκδικήσουν την κούπα του Παγκόσμιου πρωταθλητή!

Απολαύστε το μοναδικό αυτό video:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;