Θυμάσαι τον μαθητή που έκραζε τις Πανελλήνιες το 1997; Δες πώς είναι σήμερα!

Από neolaia.gr Team 19 Ιουνίου 2019

Έχουν περάσει 22 χρόνια και ο πάλαι υποψήφιος που έγινε viral στις Πανελλήνιες του 1997 έχει αλλάξει ΠΑΡΑ πολύ! Δες πώς είναι σήμερα!

Μπορεί να έχουν περάσει 22 ολόκληρα χρόνια, όμως οι ατάκες του μαθητή για τις Πανελλήνιες του 1997, έγιναν απίστευτο slogan και κατάφεραν να χαράξουν ξεκάθαρη ιστορία ως οι no1 viral δηλώσεις υποψήφιου μετά από εξέταση.

Ο λόγος για τον αείμνηστο μαθητή της Γ’ Δέσμης, ο οποίος δυσκολεύτηκε αρκετά με τα θέματα που έπεσαν στις πανελλαδικές εξετάσεις του 1997 και έσπευσε να κάνει δηλώσεις επί αυτού μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, χρησιμοποιώντας κάποιες επικές εκφράσεις για να περιγράψει το «παλούκι» των θεμάτων, του τύπου: «Πανωλεθρία», «Όλα τα αντι-SOS», «Ήταν για τους πάρα πολύ καλούς παπαγάλους, γι’ αυτούς που έχουν φωτοτυπικό μηχάνημα στο μυαλό τους».

Σε περίπτωση που δε θυμάσαι, κλίκαρε στο παρακάτω βίντεο:

Πώς είναι σήμερα, λοιπόν, αυτό το απόλυτα ειλικρινές και αφοπλιστικό στις απαντήσεις του, πλάσμα, που 22 χρόνια πριν κατάφερε να αποτελέσει άνευ προηγουμένου viral με το βίντεο να κάνει το γύρο του ίντερνετ και να ξεπερνά τις 1.220.000 προβολές;

Πρόκειται για τον Βασίλη Γκαραμέτση, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Ιωάννινα, αλλά σπούδασε δικηγόρος στο Columbia Law School, ενώ τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα και εργάζεται στην Ελβετία, ακολουθώντας το παράδειγμα πολλών ανθρώπων που δε βρήκαν κάποια δουλειά να τους κρατήσει την Ελλάδα.

Δες πώς είναι σήμερα ο μαθητής που έκραζε τις Πανελλήνιες του ’97:

Πηγή: womantoc.gr

Δείτε ακόμα: Θυμάσαι τη Λίζα από το «Λατρεμένοι μου γείτονες»; Δες πώς είναι σήμερα!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486