4 δουλειές που μπορείς να κάνεις αυτό το καλοκαίρι και δεν τις είχες σκεφτεί!

Από neolaia.gr Team 20 Ιουνίου 2019

Αυτό το καλοκαίρι μπορείς εύκολα να βγάλεις το χαρτζιλίκι σου με μία από αυτές τις δουλειές!

Είσαι φοιτητής και αυτό το καλοκαίρι θα ήθελες να βγάλεις μερικά λεφτά για τον χειμώνα. Για να μπορέσεις να κάνεις όλα αυτά που θέλεις και να μη βασίζεσαι στα λεφτά που σου δίνουν οι γονείς σου.

Αλλά, δε ξέρεις τι ακριβώς μπορείς να κάνεις! Γι αυτό σου έχω μερικές απλές λύσεις για να μαζέψεις λεφτά αυτό το καλοκαίρι!

1. Σέρβις

Μπορείς άνετα να βρεις δουλειά σε μία καφετέρια ή σε ένα μπαρ. Οι περισσότεροι που δουλεύουν σερβιτόροι φεύγουν για σεζόν την περίοδο αυτή, οπότε, αρκετές θέσεις εργασίες θα είναι ανοιχτές και, μάλιστα, ο κόσμος θα είναι και λίγο λιγότερος από ότι συνήθως, λόγω καλοκαιριού.

2. Ρεσεψιόν

Μία δουλειά που δε χρειάζεται και απαραίτητη προϋπηρεσία. Αν ξέρεις καλά δύο, τρεις ξένες γλώσσες θα μπορέσεις να ανταποκριθείς πολύ καλά και σωστά. Οπότε, ψάξε για ξενοδοχεία που ζητάνε ανθρώπους για ρεσεψιόν, είτε στην πόλη σου, είτε σε κάποιο νησί!

3. Ναυαγοσώστης

Μερικά σεμινάρια πρώτων βοηθειών, αν δεν έχεις κάνει ακόμη, και είσαι έτοιμος. Με τις πολλές πλαζ και παραλίες που έχει η Ελλάδα, αλλά και τις πισίνες στα διάφορα ξενοδοχεία, σίγουρα η δουλειά αυτή έχει μεγάλη ζήτηση τους καλοκαιρινούς μήνες. Καλό μπάνιο να ξέρεις και μία μικρή εκπαίδευση που χρειάζεσαι και είσαι έτοιμος!

4. Σε θερινό σινεμά

Τα θερινά σινεμά της χώρας ανοίγουν τις πόρτες τους και σίγουρα θα χρειάζονται κόσμο για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των πελατών τους. Από το μπαρ για να δίνεις ποπ κορν μέχρι και την είσοδο, όπου κόβεις εισιτήρια. Είναι μία απλή δουλειά που μπορείς εύκολα να κάνεις!

Δες ακόμα: Φοιτητική ζωή: 5 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάς!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486