Εθνικές εκλογές 2019: Εκτός Βουλής η Χρυσή Αυγή, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση!

Από neolaia.gr Team 20 Ιουνίου 2019

Εθνικές εκλογές 2019: Με βάση τα ευρήματα νέας δημοσκόπησης της Opinion Poll, φαίνεται να κατακρημνίζονται τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής!

Με τις εθνικές εκλογές 2019 να απέχον δυόμισι εβδομάδες και να ετοιμαζόμαστε να προσφύγουμε για τρίτη φορά στις κάλπες, το κλίμα που επικρατεί είναι έντονα προεκλογικό και τα αποτελέσματα μιας νέας δημοσκόπησης φαίνονται αποκαλυπτικά για την περίοδο που θα ακολουθήσει.

Σύμφωνα, λοιπόν, με νέα δημοσκόπηση της Opinion Poll, ο δρόμος φαίνεται να δείχνει αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας με διψήφια διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ , σχεδόν 3 εβδομάδες πριν την επικείμενη εκλογική «μάχη» της 7ης Ιουλίου.

Αναλυτικότερα, τα ευρήματα της νέας δημοσκόπησης:

Στην απλή πρόθεση ψήφου, η ΝΔ λαμβάνει 34,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 23,3, το ΚΙΝΑΛ 5,1%, το ΚΚΕ 3,8%, η Ελληνική Λύση του κ. Βελόπουλου 3,2%, το ΜέΡΑ25 του κ. Βαρουφάκη 3%, ενώ η Χρυσή Αυγή φαίνεται να κατακρημνίζεται στο 1,8%.

Όσον αφορά την εκτίμηση ψήφου, η ΝΔ προηγείται με 39,8%, ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί με 27%, το ΚΙΝΑΛ φτάνει στο 6,4%, το ΚΚΕ στο 4,6%, ο Γιάνης Βαρουφάκης στο 4,1%, ο Κυριάκος Βελόπουλος στο 3,6%, ενώ η Χρυσή Αυγή στο 3,3%.

Δείτε ακόμα: Δίκη Χρυσής Αυγής: Οι απολογίες ξεκινούν με πρώτο τον Ιωάννη Άγγο στο εδώλιο!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486