Hunger Games: Ετοιμάσου! Έρχεται νέο βιβλίο και ταινία για τη δημοφιλή σειρά!
Η συγγραφέας του Hunger Games ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός νέου βιβλίου, που θα γίνει και ταινία και δεν μπορούμε να περιμένουμε!

Το Hunger Games αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων ετών. Πρόκειται για μία σειρά τριών βιβλίων που έγινε μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές ταινιών των τελευταίων ετών.

Στη δυστοπική Πανέμ, μία αυταρχική κυβέρνηση έχει χωρίσει την Αμερική σε 12 επαρχίες, με την 13 να έχει καταστραφεί ολοκληρωτικά μετά από μία επανάσταση. Κάθε χρόνο, η κυβέρνηση αυτή παίρνει στην τύχη νέους ηλικίας από 12 έως 18 ετών, από κάθε περιοχή και τους ρίχνει σε μία αρένα που πρέπει να παλέψουν μέχρι να επιβιώσει μόνο ένας. Το γεγονός αυτό το δείχνουν σε ζωντανή αναμετάδοση στις υπόλοιπες περιοχές.

Η σειρά βιβλίων και ταινιών αποτελεί μία κριτική στην κοινωνία παρά την έφηβη πρωταγωνίστρια και το ερωτικό τρίγωνο που δημιουργείται. Και τα καλά νέα για τους θαυμαστές του κόσμου αυτού είναι ότι η Suzanne Collins, η συγγραφέας των βιβλίων, ανακοίνωσε πώς θα επιστρέψει στον κόσμο αυτό!

Θα επιστρέψει με ένα βιβλίο που θα εκτυλίσσεται 64 χρόνια πριν την πρώτη σειρά βιβλίων. Μάλιστα, θα είναι την δέκατη χρονιά των Αγώνων Πείνας και θα έχει να κάνει με το πώς η Πανέμ έγινε αυτή που είδαμε στην πρώτη ταινία και στο πρώτο βιβλίο.

Δυστυχώς, δε θα μπορέσουμε να δούμε τους αγαπημένους μας πρωταγωνιστές από τις πρώτες ταινίες και σε αυτή που θα βασιστεί σε αυτό το βιβλίο! Και, ναι, θα γίνει ταινία.

Η Lionsgate, που ήταν υπεύθυνη για την παραγωγή των πρώτων ταινιών, δήλωσε ότι συνεργάζεται στενά με την συγγραφέα για να βγει και αυτό το βιβλίο σε ταινία. Η Jennifer Lawrence μπορεί να μην επιστρέψει, αλλά εμείς δεν μπορούμε να περιμένουμε να κάνουμε ακόμη ένα ταξίδι στην Πανέμ!

Δες την επίσημη ανακοίνωση για το νέο βιβλίο που πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2020!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Repost from @scholasticinc Exciting news, Hunger Games fans: A prequel novel set 64 years before the events of The Hunger Games is set to publish in May 2020! On returning to the world of The Hunger Games, author Suzanne Collins said, “With this book, I wanted to explore the state of nature, who we are, and what we perceive is required for our survival. The reconstruction period ten years after the war, commonly referred to as the Dark Days—as the country of Panem struggles back to its feet—provides fertile ground for characters to grapple with these questions and thereby define their views of humanity.” — #hungergames #thehungergames #suzannecollins #panem #scholastic #ireadya #yalit

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Hunger Games (@thehungergames) στις

Δες επίσης: Εσύ ήξερες ότι αυτός είναι ο νέος αρραβωνιαστικός της Jennifer Lawrence;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;