Η Marvel θέλει τον Keanu Reeves να πρωταγωνιστήσει σε μία από τις ταινίες της!

Από neolaia.gr Team 20 Ιουνίου 2019

Ετοιμάζεται ο Keanu Reeves να πρωταγωνιστήσει σε ταινία του MCU;

Ο Keanu Reeves βρίσκεται σε μία από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας του. Μετά την τεράστια επιτυχία των τριών ταινιών του John Wick (κάθε μία έφερε και περισσότερα λεφτά στα ταμία από την προηγούμενη), φέτος το καλοκαίρι φαίνεται να είναι παντού.

Από μία μικρή εμφάνιση σε μία ρομαντική κωμωδία του Netflix, που έκανε τους πάντες να μιλάνε γι αυτόν, μέχρι ένα μικρό ρόλο στο Toy Story 4 που κλέβει τις εντυπώσεις. Οπότε, λογικό ήταν και ο Kevin Feige να θέλει τον διάσημο ηθοποιό σε έναν ρόλο στο MCU.

Ο Kevin Feige σε συνέντευξή του δήλωσε ότι θέλει διακαώς τον Keanu Reeves σε μία ταινία της Marvel. Μάλιστα, ο γνωστός παραγωγός που έχει κατορθώσει να δημιουργήσει το πιο δυνατό franchise αυτή τη στιγμή στο Hollywood, δήλωσε:

«Μιλάμε μαζί του σχεδόν για κάθε ταινία που γυρνάμε. Δε ξέρω πότε και πώς, αλλά θα συνεργαστούμε.»

Μάλιστα, ο γνωστός παραγωγός δήλωσε ότι τον ήθελε και για τη νέα ταινία του Spider- man, αλλά αυτό δεν μπορούσε να συμβεί λόγω υποχρεώσεων του ηθοποιού! Παρόλα αυτά, δεν αποκλείεται ο Keanu Reeves να γίνει σούπερ ήρωας και να πραγματοποιήσει μία ακόμη σούπερ επιτυχία στη μεγάλη οθόνη.

Ο Feige, πάντως, του ψάχνει τον κατάλληλο ρόλο!

Δες ακόμα: Say what? Η Winona Ryder και ο Keanu Reeves παντρεμένοι για 26 χρόνια;

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486