Netflix: Αυτή είναι η ταινία που έσπασε το ρεκόρ προβολών της πλατφόρμας!
Το Netflix ανακοίνωσε ότι αυτή η ταινία έσπασε κάθε ρεκόρ προβολών για το πρώτο Σαββατοκύριακο!

Το Netflix είναι μία πλατφόρμα που μας έχει κάνει να κολλήσουμε με το πρωτότυπο περιεχόμενο του. Πώς να μην κολλήσεις, άλλωστε, αφού έχει τόσες σειρές και ταινίες. Κι έτσι, το Σαββατοκύριακο αυτό κυκλοφόρησε μία ταινία που έσπασε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης!

Πρόκειται για την ταινία “Murder Mystery”, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Adam Sandler και Jennifer Anniston. Μάλιστα, το Netflix με ανακοίνωσή του επιβεβαίωσε ότι η ταινία αυτή έσπασε το ρεκόρ πρώτου Σαββατοκύριακου για μια ταινία στην πλατφόρμα!

Με ένα tweet το Netflix γνωστοποίησε την επίτευξη του ρεκόρ από το “Murder Mystery”. Η ανακοίνωση της πλατφόρμας γράφει ότι η ταινία έκανε το καλύτερο άνοιγμα για ταινία της συνδρομητικής πλατφόρμας streaming. Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας επιβεβαίωσε στο Variety ότι τα αριθμητικά στοιχεία είναι πράγματι ακριβή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της πλατφόρμας, την ταινία παρακολούθησαν περίπου 31 εκατομμύρια λογαριασμοί το πρώτο Σαββατοκύριακο προβολής της. Πιο συγκεκριμένα, 13,3 εκατ. άνθρωποι την παρακολούθησαν στη Βόρεια Αμερική και 17,5 εκ. στον υπόλοιπο κόσμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι θεατές έπρεπε να έχουν παρακολουθήσει το 70% της ταινίας για να συμπεριληφθούν στη μέτρηση αυτή!

Δες και το σχετικό tweet του Netflix!

Δες επίσης: Netflix: Αυξήσεις στις τιμές της πλατφόρμας και στην Ελλάδα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;