3 οικονομικοί τρόποι για να περάσεις υπέροχα αυτό το καλοκαίρι!

Από neolaia.gr Team 20 Ιουνίου 2019

Με αυτούς τους τρόπους μπορείς να περάσεις ένα υπέροχο, αλλά οικονομικό καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά, και παρά τα περίεργα που κάνει ο καιρός, εσύ πρέπει να κανονίσεις τις διακοπές σου. Δεν μπορείς να περιμένεις μέχρι τελευταία στιγμή, γιατί και θα είναι ακριβά και δε θα βρεις εκεί που θέλεις να πας.

Αν έχεις πρόβλημα με τα λεφτά και θέλεις να περάσεις οικονομικές διακοπές μπορείς να δεις έναν από τους παρακάτω τρόπους για να περάσεις ένα υπέροχο καλοκαίρι με λίγα λεφτά! Δεν είναι ανάγκη να χαλάσεις πολλά λεφτά για τις διακοπές σου!

1. Ελεύθερο κάμπινγκ

Ένας οικονομικός τρόπος για να χαλαρώσεις και να έρθεις σε επαφή με τη φύση. Όλο και κάποιος γνωστός σου θα έχει σκηνή για να μην αγοράζεις. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να βρεις σε ποιες παραλίες επιτρέπεται το ελεύθερο κάμπινγκ, να βρεις καλή παρέα και να πάρεις τα απαραίτητα. Και θα χαλάσεις πολύ λίγα λεφτά και θα ζήσεις μία τελείως διαφορετική εμπειρία διακοπών!

2. Εξοχικό

Βρες τον φίλο σου που έχει εξοχικό σπίτι, ή και το δικό σου αν έχεις. Μαζευτείτε με την παρέα σου για τα Σαββατοκύριακα εκεί και κάντε τα μπάνια σας σε κοντινές παραλίες. Το εξοχικό σπίτι θα σας βολέψει όλους, καθώς θα πληρώνεται μόνο ότι μαγειρεύεται, βενζίνες και δε θα έχετε ενοίκιο. Είναι κάτι πολύ απλό που μπορείς να το κάνεις είτε ως βασικές διακοπές, είτε κάποιο Σαββατοκύριακο μέσα στο καλοκαίρι!

3. Διακοπές στην πόλη που μένεις

Αν μένεις στην Αθήνα, ή σε πόλεις, όπως η Πάτρα, το Ηράκλειο, τα Χανιά, μπορείς να κάνεις και διακοπές εκεί, χωρίς να κουνηθείς. Πάρε την άδεια σου και κάνε εκδρομούλες σε διάφορες κοντινές παραλίες. Πήγαινε κάθε μέρα και σε μία διαφορετική. Το μόνο που θα χαλάσεις είναι λεφτά για τις μετακινήσεις σου. Κι άμα, λείπεις όλη μέρα από το σπίτι, δε θα έχεις να σκέφτεσαι και το ρεύμα!

Δες ακόμα: 10 καλοκαιρινοί προορισμοί για σένα που ψάχνεις που να πας!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486