Πάνος Τόγιας: Ο παίκτης του Master Chef μιλάει για το πόσο άλλαξε η ζωή του μετά το παιχνίδι!

Από neolaia.gr Team 20 Ιουνίου 2019

Ο Πάνος Τόγιας μίλησε για το πόσο άλλαξε η ζωή του μετά το Master Chef!

Ο Πάνος Τόγιας ήταν ένας από τους παίκτες του Master Chef 2019 που ξεχώρισε και αγαπήθηκε αρκετά από τον κόσμο. Ο πρώην παίκτης του διαγωνισμού μαγειρικής ξεχώρισε και για τις μαγειρικές του ικανότητες, αλλά και για τον χαρακτήρα του.

Ο Πάνος Τόγιας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου» και μίλησε για όλα. Για το πόσο άλλαξε η ζωή του μετά τη συμμετοχή του στο Master Chef 2019, για την προσωπική του ζωή, αλλά κι άλλα!

Συγκεκριμένα, ο Πάνος δήλωσε:

«Δεν είμαι καθόλου αθλητικός τύπος, θα γίνουμε ρεζίλι!

Έχει αλλάξει πολύ η ζωή μου μετά το Master Chef 2019. Δέχομαι παρά πολλή αγάπη από τον κόσμο και πολλές επαγγελματικές προτάσεις.

Έχω δουλέψει 2 χρόνια στο Λονδίνο και ήταν πολύ δύσκολα! Υπήρχαν μέρες που δεν γυρνούσαμε καν σπίτι. Κοιμόμασταν στο γραφείο του σεφ και την επομένη μέρα ξανά «ξύλο». Η χειρότερη μέρα μου στο Λονδίνο ήταν όταν έκοψα πολύ ατσούμπαλα το Φουά γκρα και επειδή είναι πολύ ακριβό, τα πήρε ο σεφ και μου το πέταξε στη στολή.

Έχει γίνει χαμός στα social media, δεν προλαβαίνω να απαντάω. Μου έχουν κάνει unfollow κορίτσια επειδή δεν τους έχω απαντήσει, αλλά δεν προλαβαίνω, παίρνω 400- 500 μηνύματα τη μέρα. Μου στέλνουν πάρα πολλές φωτογραφίες και ερωτικά μηνύματα. Το πιο κακό μήνυμα ήταν ένα που έλεγε «Είσαι μεγαλύτερη μουσίτσα κι από την Άλκηστη»!

Γενικά η μαμά μου δεν γνωρίζει τι κάνω στην προσωπική μου ζωή. Μου έχει τύχει απιστία. Το έμαθα, δεν στεναχωρήθηκα, απλά το έληξα. Ήταν στην πιο μακροχρόνια σχέση μου και συγκατοικούσαμε!

Έχω επαφές με τον Μάνο, τον Χρήστο, τον Παντελή, τον Χαράλαμπο, τη Σπυριδούλα, την Μπουρλόκα, την Ασημίνα. Είμαστε πολύ κάλοι φίλοι όλοι.

Γενικά παρομοιάζω ανθρώπους με υλικά κουζίνας. Εσύ θα ήσουν μπανάνα!»

Δες το σχετικό απόσπασμα!

Δες επίσης: Η Ασημίνα Ουστάλλι συμμετέχει σε ένα βίντεο κλιπ και πρέπει να το δεις!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486