Ζέτα Θεοδωροπούλου: Τρόλαρε τον Αρναούτογλου ότι της έσπασαν τα νερά στο πλατό του
Η Ζέτα Θεοδωροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή, Πάνο Ταχτσίδη!

Το πρώην γνωστό μοντέλο, Ζέτα Θεοδωροπούλου, διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και χτες βράδυ βρέθηκε καλεσμένη στη νυχτερινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, “The 2night Show”, όπου και μίλησε για τη ζωή της στο πλευρό του διεθνή ποδοσφαιριστή, Πάνου Ταχτσίδη, με τον οποίο ζει στην Ιταλία, μίλησε για τη σχέση τους και όλα τα σχετικά, ενώ δεν παρέλειψε να παραδεχτεί λάθη που είχε κάνει η ίδια στο παρελθόν με τις εμφανίσεις της, προκειμένου, όπως είπε, να γίνει γνωστή στο κοινό.

Προς το τέλος της συνέντευξης, όμως, κάτι… περίεργο συνέβη και επικράτησε ένας μίνι πανικός στο στούντιο της εκπομπής, με τον κεντρικό παρουσιαστή Γρηγόρη Αρναούτογλου και όλους τους συνεργάτες να αναστατώνονται.

Λίγο πριν φύγει, λοιπόν, η Ζέτα Θεοδωροπούλου έδειχνε να νιώθει αδιαθεσία και ζήτησε λίγο νερό από τον παρουσιαστή. Εκείνη την ώρα κιόλας του είπε ότι… μάλλον της είχαν σπάσει τα νερά, καταφέρνοντας να φέρει τα πάνω κάτω στο στούντιο.

Τελικά, όλα ήταν μια πλάκα της ίδιας, όπως αποδείχθηκε, αφού η Ζέτα Θεοδωροπούλου δεν κατάφερε να κρατηθεί για πολλή ώρα σοβαρή και προδόθηκε μόνη της.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμα: Μπέλα Θορν: Δημοσίευσε γυμνές της φωτογραφίες ως απάντηση στον εκβιασμό του χάκερ της!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;