Η Angelina Jolie τώρα είναι και αρθρογράφος για το περιοδικό TIME!
Η Angelina Jolie ετοιμάζεται να προσθέσει ακόμη έναν διαφορετικό τίτλο στο βιογραφικό της!

Η Angelina Jolie ετοιμάζεται να αποκτήσει και έναν καινούριο ρόλο. Κι όχι, δεν είναι ρόλος σε κάποια ταινία. Αλλά, η γνωστή ηθοποιός και σκηνοθέτης, τώρα, θα γίνει και αρθρογράφος για το περιοδικό Time!

Όπως ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος και εκδότης του Time, Έντουαρντ Φελσένθαλ, τα κείμενα της διάσημης ηθοποιού θα αντικατοπτρίζουν το εκτεταμένο υπόβαθρο της παγκόσμιας ανθρωπιστικής εργασίας της “εστιάζοντας πρωτίστως στις συγκρούσεις, τους εκτοπισμούς και τα ανθρώπινα δικαιώματα”.

Η Angelina Jolie έχει αναλάβει πολλούς διαφορετικούς ρόλους στη διάρκεια της καριέρας της. Από ηθοποιός, πρέσβειρα καλής θελήσεως, Ειδική Απεσταλμένη της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών για τους πρόσφυγες και σκηνοθέτης. Τώρα, μπορεί να προσθέσει στο πλούσιο βιογραφικό της και τον τίτλο της αρθρογράφου!

Το πρώτο της άρθρο δημοσιεύτηκε την Τετάρτη, ένα 24ωρο πριν από την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων. Σε αυτό, η Angelina Jolie υπογραμμίζει την σημασία της βοήθειας προς τους πρόσφυγες με περισσότερους τρόπους από την απλή αποστολή διεθνούς βοήθειας. Συγκεκριμένα γράφει:

“Σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, δεν είναι απλά επιλογή το να βοηθήσουμε τους πρόσφυγες, είναι υποχρέωσή μας. Είναι απολύτως εφικτό να διασφαλίσουμε έναν ισχυρό έλεγχο των συνόρων και δίκαιες, ανθρώπινες πολιτικές μετανάστευσης, ενώ παράλληλα να ανταποκριθούμε στην ευθύνη μας για βοήθεια προς τους πρόσφυγες.

Χρειαζόμαστε ηγετική και αποτελεσματική διπλωματία. Πρέπει να επικεντρωθούμε στην μακροπρόθεση ειρήνη με βάση την δικαιοσύνη, τα δικαιώματα και την ευθύνη για να επιτρέψουμε στους πρόσφυγες να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.”

Η Jolie μέσα από τις σκηνοθετικές προσπάθειες, αλλά και την εθελοντική δουλειά της, έχει δείξει την ανάγκη για μία πιο διεθνή πολιτική που πρέπει να ακολουθούν τα κράτη. Και ο ρόλος της αυτός θα τη βοηθήσει να προωθήσει και άλλο τα πιστεύω της. Να μοιραστεί τις εμπειρίες της και να φωτίσει ένα θέμα που πρέπει να του δοθεί η σωστή σημασία από όλους!

Δες ακόμα: Όταν ένας μαθητής Α’ γυμνασίου «βάζει τα γυαλιά» σε όλους τους ρατσιστές!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;