Η απάντηση του Ashton Kutcher και της Mila Kunis σε δημοσιεύματα που τους θέλουν να χωρίζουν ήταν απλά επική!
Χώρισαν Mila Kunis και Ashton Kutcher; Μάλλον, ΟΧΙ!

Ο Ashton Kutcher και η Mila Kunis είναι ένα από τα ζευγάρια του Hollywood που είναι μαζί από το 2012! Εφτά χρόνια είναι πολλά για ένα τόσο διάσημο ζευγάρι. Έτσι, υπέθεσε και ένα κουτσομπολίστικο περιοδικό που τους χώρισε!

Το ζευγάρι, που έχει αποκτήσει δύο παιδιά, την 4χρονη Wyatt και τον 2 ετών Dimitri, έμαθαν για το σχετικό δημοσίευμα και η απάντησή τους ήταν απλά επική!

Βλέπεις, κάθε ζευγάρι του Hollywood αντιμετωπίζει κατά καιρούς τέτοια δημοσιεύματα. Αλλά, οι δύο γνωστοί ηθοποιοί ήθελαν να δώσουν μία απάντηση!

Το περιοδικό In Touch, λοιπόν, δημοσίευσε ένα άρθρο με τους δυο τους στο εξώφυλλο κι ένα δημοσίευμα που ισχυριζόταν ότι όλα είχαν τελειώσει μεταξύ τους. Μάλιστα, το άρθρο υποστηρίζει ότι ένα σκοτεινό μυστικό του Ashton είχε αποκαλυφθεί και πως η Mila δεν άντεξε άλλο και πήρε την επιμέλεια των παιδιών.

Οι δύο ηθοποιοί, όμως, είχαν κάτι να πουν γι αυτό κι ανέβασαν το παρακάτω βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και… ήταν λίγο καυστική με το περιοδικό που έβγαλε το δημοσίευμα! Φαντάσου να μάθαινες κι εσύ από ένα δημοσίευμα ότι έχεις χωρίσει, αλλά κάτι τέτοιο να μην ισχύει!

Δες την επική απάντηση τους στο εν λόγω δημοσίευμα!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

I guess it’s over @intouchweekly have fun selling magazines this week. Maybe next week my wife will be having twins. For the third time. But who’s counting.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ashton Kutcher (@aplusk) στις

Δες ακόμα: H Mila Kunis και ο Ashton Kutcher πήραν την πιο κουλή απόφαση για τα παιδιά τους!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;