Το BBC βρήκε ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι του Freddie Mercury και πρέπει να το ακούσεις!
Κι όμως, το ραδιόφωνο του BBC ανακάλυψε ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι του Freddie Mercury!

Οι Queen αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα ροκ συγκροτήματα της μουσικής βιομηχανίας που έχουν υπάρξει ποτέ. Κι αν είχες αμφιβολίες γι αυτό τα νούμερα που έκανε η ταινία Bohemian Rhapsody στο box office θα σε πείσουν για την μεγάλη τους απήχηση!

Τα τραγούδια τους, αλλά και η ιδιαίτερη περσόνα του Freddie Mercury ήταν αυτά που έστειλαν το συγκρότημα αυτό σε τεράστιες επιτυχίες και σε τραγούδια που ακόμα και σήμερα τα θαυμάζουν όλοι. Το ραδιόφωνο του BBC βρήκε ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι και έχουμε ξετρελαθεί!

Η έρευνα για να ανακαλύψουν το τραγούδι αυτό, τους πήρε μια δεκαετία. Μέχρι, που μεταδόθηκε από το BBC!
Το τραγούδι έχει τίτλο “Time Waits For No One” ηχογραφήθηκε το 1986 για το μιούζικαλ “Time” που ανέβηκε στο Λονδίνο με πρωταγωνιστή τον Κλιφ Ρίτσαρντ.

Η πρώτη εκδοχή που ακούστηκε στο μιούζικαλ και κυκλοφόρησε δισκογραφικά, περιελάμβανε 48 φωνές. Το αρχικό demo ωστόσο, που είχε ηχογραφηθεί από τον Freddie Mercury, δεν υπήρχε πουθενά!

Έτσι ξεκίνησε και η αναζήτηση για να βρεθεί η αρχική εκδοχή με τη φωνή του αξέχαστου τραγουδιστή! Όταν εντοπίστηκε, το τραγούδι έκανε πρεμιέρα στο ραδιόφωνο του BBC και συνοδεύεται από ένα βίντεο στο οποίο ο frontman των Queen είναι στα καλύτερά του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκδοχή αυτή υπέστη ειδική επεξεργασία ώστε να καταφέρουν να απομονώσουν τη φωνή του Freddie Mercury! Μπορείς να το ακούσεις εδώ!

Δες επίσης: Ντύθηκαν Freddie Mercury και χόρεψαν μέσα στο αεροδρόμιο! (video)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;