5 τρόποι για να τα βγάλεις πέρα αν δουλεύεις ΟΛΟ το καλοκαίρι!

Από neolaia.gr Team 21 Ιουνίου 2019

Οι τρόποι αυτοί θα σε βοηθήσουν να τα βγάλεις πέρα με τη δουλειά σου κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού!

Το καλοκαίρι είναι μία δύσκολη περίοδος για να δουλεύεις. Κάτι η ζέστη, κάτι οι υπόλοιποι που ετοιμάζονται για να πάνε διακοπές, σε κάνουν να μην αντέχεις τη δουλειά που κάνεις.

Αλλά, δυστυχώς, είσαι από αυτούς που πρέπει να δουλέψουν και να τα βγάλουν πέρα με τις άπειρες φωτογραφίες από ανθρώπους που ευχαριστιούνται τις διακοπές τους. Μη στεναχωριέσαι, όμως!

Υπάρχουν τρόποι για να ευχαριστηθείς κι εσύ το καλοκαίρι σου, ενώ δουλεύεις. Εκτός αν είσαι σε κάποιο μέρος για δουλειά στην καλοκαιρινή σεζόν που έχει πολύ τρέξιμο!

Πάμε να δούμε πώς θα τα βγάλεις πέρα;

1. Κλείσε τα social media

Όλοι χρειαζόμαστε μία φορά το χρόνο να απέχουμε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Για σένα είναι τώρα η ώρα. Με τον τρόπο αυτό θα προστατεύσεις τον εαυτό σου από το να βλέπεις ανθρώπους σε ειδυλλιακές παραλίες να περνάνε υπέροχα και θα ζεις τη δική σου καθημερινότητα!

2. Πήγαινε για μία βουτιά μετά την δουλειά

Ότι ώρα και να σχολάσεις, πήγαινε για μία βουτιά. Ο ήλιος έτσι κι αλλιώς δύει αρκετά αργά, οπότε, μπορείς να απολαύσεις και τη βουτιά σου, αλλά και το ασφαλές μαύρισμα, καθώς τις απογευματινές ώρες η ακτινοβολία του ήλιου δεν είναι τόσο δυνατή, όσο το μεσημέρι. Για να το καταφέρεις αυτό πρέπει να έχεις πάντα στο αυτοκίνητό σου την τσάντα θαλάσσης σου!

3. Φάε το μεσημεριανό σου σε ένα πάρκο

Βγες από το χώρο της δουλειάς σου και πήγαινε σε ένα κοντινό πάρκο για να απολαύσεις το μεσημεριανό σου. Μπορείς να κάτσεις στη σκιά ενός δέντρου ή να βρέχεις τα πόδια σου στο συντριβάνι. Θα δεις ότι θα σε χαλαρώσει πάρα πολύ και θα σκέφτεσαι ότι είσαι κι εσύ διακοπές, απλά τυχαίνει να έχεις και λίγη δουλειά!

4. Προετοίμασε πράγματα για τον χειμώνα

Μπορεί να τρέχεις πεντακόσια διαφορετικά πράγματα μαζί και κάποια να μένουν πίσω, έτσι, λοιπόν, το καλοκαίρι είναι η ευκαιρία να προετοιμάσεις διάφορα. Τα πράγματα είναι αρκετά πιο χαλαρά παντού, οπότε, μπορείς να βρεις τον χρόνο να αρχίσεις να προετοιμάζεις πράγματα για τον υπόλοιπο χρόνο. Όταν γυρίσουν οι άλλοι από τις διακοπές τους, εσύ θα είσαι αρκετά πιο χαλαρός και δε θα τρέχεις!

5. Κάνε μικρές εκδρομές

Όποτε δε δουλεύεις, πάρε τη βαλίτσα σου και πήγαινε μία εκδρομή. Σε ένα κοντινό μέρος, έτσι για ένα ΣουΚου. Είναι ότι πρέπει για να ευχαριστηθείς και το καλοκαίρι και τα μπάνια και τον ήλιο. Θα δεις ότι με αυτά τα μικρά διαλείμματα της καθημερινότητας θα είσαι ακόμη πιο δυναμικός κι ενεργητικός κάθε Δευτέρα που θα επιστρέφεις στη δουλειά!

Δες επίσης: 5 απλοί τρόποι για να κλέψεις τις εντυπώσεις στη νέα σου δουλειά!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486