15 τρόποι για να χρησιμοποιείς τη μηχανή αναζήτησης του Google που δεν ήξερες μέχρι τώρα!
Για να μάθεις πώς να χρησιμοποιείς καλύτερα τη μηχανή αναζήτησης της Google!

Το Google είναι μία μηχανή αναζήτησης που χρησιμοποιούμαι όλοι για να βρούμε από το πιο απλό, μέχρι το πιο πολύπλοκο πράγμα που θέλουμε να βρούμε κάθε στιγμή. Το χρησιμοποιούμαι, όμως, σωστά;

Και δεν εννοώ με λογική ή αν ψάχνουμε τα σωστά πράγματα. Αλλά, αν ο τρόπος που κάνουμε αναζήτηση στη μηχανή αυτή είναι ο σωστός.

Βλέπεις, η μηχανή αναζήτησης της Google έχει πολλούς διαφορετικούς τρόπους για να ψάξεις για ένα πολύ συγκεκριμένο πράγματα που οι περισσότεροι δε ξέρουμε. Απλά, πάμε στη μηχανή πληκτρολογούμε αυτό που θέλουμε να βρούμε και μετά βλέπουμε τα αποτελέσματα.

Όμως, η Google έχει προνοήσει για να μας κάνει τη ζωή πιο εύκολη! Έχει δημιουργήσει διάφορους τρόπους για να βρίσκουμε ακριβώς αυτό που θέλουμε και να διώχνουμε από τα αποτελέσματα παρόμοιες αναζητήσεις και άλλα τέτοια!

Γι αυτό, δες το παρακάτω τρόπο που θα σε βοηθήσει να μάθεις 15 τρόπους με τους οποίους μπορείς να χρησιμοποιείς ακόμη καλύτερη τη δημοφιλή μηχανή αναζήτησης!

Δες ακόμα: Ελάτε στο σεμινάριο του Grow Greek Tourism Online της Google στο SpoudaseFest19 και αποκτήστε βεβαίωση παρακολούθησης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
16 Απρ. 2024
Μπο
19'
0 - 0
Atl
16 Απρ. 2024
Μπα
19'
1 - 0
Παρ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;