Πώς είναι σήμερα: 6 πρωταγωνιστές του Disney Channel!
Δες πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές γνωστών σειρών του Disney Channel!

Το Disney Channel είναι το μαγικό κανάλι της Disney που απευθύνεται σε ένα νεανικό κοινό, με αρκετές κωμικές σειρές και ταινίες που σίγουρα έχεις δει. Μάλιστα, από το κανάλι αυτό έχουν περάσει πάρα πολλά μεγάλα ονόματα όπως η Britney Spears, Christina Aguilera, αλλά και πιο πρόσφατα όπως η Miley Cyrus!

Οι σειρές και οι ταινίες αυτές αποτελούν την πρώτη επαφή των περισσότερων με Αμερικάνικες σειρές και είναι μεγάλες επιτυχίες που παίζονται παγκοσμίως, μετατρέποντας τους πρωταγωνιστές του σε αστέρες μέσα σε μία νύχτα. Αν έβλεπες αυτές τις σειρές ξέρεις για ποιους μιλάω!

Πολλοί από αυτούς τους νεαρούς πρωταγωνιστές χάνονται και λίγοι καταφέρνουν να κρατήσουν την επιτυχία τους και στην ενήλικη ζωή τους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι απασχολούν τα μέσα.

Γι αυτό κάθισα κι έψαξα να δω τι κάνουν σήμερα, πρωταγωνιστές των σειρών του Disney Channel, από όταν έβλεπα εγώ τις σειρές αυτές. Οπότε, πιο παλιοί, όπως ο Ryan Gosling αποκλείονται αυτόματα από τη λίστα!

1. Hilary Duff

Ο παιδικός μου έρωτας! Η Duff ήταν η πρώτη μεγάλη σταρ που βγήκε από το Disney Channel. Η σειρά της Lizzie McGuire έδειξε στη Disney τι μπορεί να κάνει με τους πρωταγωνιστές των σειρών της και πόση επιτυχία μπορεί να έχει μία τέτοια σειρά. Η Hilary Duff τότε ήταν παντού. Από εξώφυλλα σε περιοδικά, μέχρι στο ραδιόφωνο με δικά της τραγούδια. Ποιος θα ξεχάσει το Come and clean;

Όμως, όταν τελείωσε η σειρά και η Duff άρχισε να μεγαλώνει η επιτυχία άρχισε να απομακρύνεται, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της ίδιας. Ίσως φταίει ότι δεν ήταν ποτέ τόσο καλή ηθοποιός, ούτε τραγουδίστριας. Πάντως, έχει έρθει και πάλι στην επικαιρότητα με τη συμμετοχή της στη σειρά Younger! Δες την είναι αρκετά καλή!

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
LOS
19:45
-
Ast
18 Απρ. 2024
Φιο
19:45
-
Vik
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 0 
  
 2