5 σημάδια που φανερώνουν ότι έχεις αρχίσει να πατάς γερά στα πόδια σου
Μεγαλώνεις κι αλλάζεις!

Μεγαλώνεις και ανακαλύπτεις ένα σωρό πράγματα για τον εαυτό σου, τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου, τον κόσμο, τη ζωή.

Η ενηλικίωση δεν είναι piece of cake και μέχρι να βρεις ποιος είσαι και τι θες να κάνεις, θα περάσεις από αμέτρητα στάδια: Ενθουσιασμός για κάτι, απογοήτευση, πλήξη, θυμός, άγχος, νεύρα, συγκίνηση, θα βιώσεις όλα τα συναισθήματα και θα τα βιώσεις στο φουλ.

Αν, ωστόσο, δεν μπορείς ακόμα να πεις με σιγουριά ότι έχεις αρχίσει να τα βρίσκεις με σένα και να πατάς στα πόδια σου γερά, τότε τα παρακάτω σημάδια ίσως στο θυμίσουν, γιατί καιρός είναι να κάνεις λίγο ταπ-ταπ στον εαυτό σου.

Έχουμε και λέμε:

1. Νιώθεις ευγνωμοσύνη για αυτά που έχεις ήδη στη ζωή σου, από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο.

2. Έχεις αρχίσει να βάζεις τα όριά σου στους άλλους και να διαχωρίζεις τα θέλω σου από τις αποφάσεις και τα θέλω των άλλων.

3. Έχεις σταματήσει να αντιμετωπίζεις τον εαυτό σου ως «θύμα» των συνθηκών, γιατί κατάλαβες ότι η ζωή σου είναι μια “αλυσίδα” συνειδητών επιλογών και αποφάσεων που πήρες εσύ για εσένα.

4. Δεν πανικοβάλλεσαι με την απόρριψη, ενώ παλιά μόνο στην ιδέα σε έλουζε κρύος ιδρώτας. Έχεις καταλάβει πια πώς όλα είναι μέσα στο παιχνίδι.

5. Απορείς πλέον με τους ανθρώπους που παραπονιούνται για όλα, όλα τους φταίνε και δε δείχνουν να έχουν ουσιαστική επαφή με τον εαυτό τους.

Δες ακόμα: Οι 10 «κανόνες» της ευτυχίας, σύμφωνα με ένα διάσημο ψυχίατρο της εποχής μας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;