Απίστευτο κι όμως αληθινό! Μία επιβάτης κοιμήθηκε στο αεροπλάνο και το πλήρωμα την ξέχασε!
Η ιστορία μίας επιβάτη αεροπλάνου είναι πραγματικά απίστευτη!

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία το αεροπλάνο είναι το πιο ασφαλές μέσω μεταφοράς. Και η αλήθεια είναι ότι η μετακίνηση με το αεροπλάνο είναι κάτι ευχάριστο και ξεκούραστο. Τουλάχιστον, για τον αρθρογράφο του άρθρου αυτού. Όμως, έχουν συμβεί και περίεργα πράγματα με τόσες πτήσεις που γίνονται καθημερινά!

Και μία πολύ ακραία περίπτωση αποτελεί μία επιβάτης της Air Canada. Η επιβάτης αυτή, κοιμήθηκε κατά τη διάρκεια της πτήσης της και… κανείς δεν την ξύπνησε για να αποβιβαστεί!

Μάλιστα, η εν λόγω γυναίκα ξύπνησε μέσα σε ένα άδειο και σκοτεινό αεροπλάνο, χωρίς επιβάτες και χωρίς κανένα μέλος του πληρώματος. Μην με ρωτάτε τι θα είχα πάθει αν ξυπνούσα κι εγώ σε τέτοια κατάσταση!

Η περιπέτεια της εν λόγω επιβάτη, που έχει το όνομα Τίφανι Άνταμς, αναρτήθηκε από έναν φίλο της στην ιστοσελίδα της αεροπορικής εταιρείας στο Facebook. Η ανάρτηση αυτή, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε δυσπιστία στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που ζήτησαν διευκρινίσεις από την Air Canada.

Η Άνταμς, λοιπόν, ταξίδευε από το Κεμπέκ στο Διεθνές Αεροδρόμιο Πίρσον του Τορόντο αλλά στη διάρκεια της πτήσης αποκοιμήθηκε επηρεασμένη. Μάλιστα, επειδή καθόταν σε μία σειρά καθισμάτων μόνη της, είπε να απλωθεί λιγάκι! Κι αυτό ήταν το λάθος της!

Όπως, είπε υποστηρίζει η ίδια:

“Ξύπνησα σε απόλυτο σκοτάδι. Νομίζω ότι βλέπω εφιάλτη γιατί, στα σοβαρά, πώς μπορεί να συμβαίνει αυτό;”

Η ίδια υποστηρίζει ότι τηλεφώνησε σε έναν φίλο της μέσα από το αεροπλάνο. Όμως, η ατυχία της συνεχίστηκε, καθώς το κινητό της έμεινε από μπαταρία!

Η ίδια συνέχισε τις δηλώσεις της λέγοντας:

“Προσπάθησα να επικεντρωθώ στην αναπνοή μου και να ελέγξω την κρίση πανικού μου ενώ ταυτόχρονα επιχειρούσα να φορτίσω το κινητό μου βάζοντάς το σε όποια θύρα USB έβρισκα”

Τελικά, η άτυχη επιβάτης βρήκε έναν φακό μέσα στο πιλοτήριο και με αυτόν κατάφερε να ανοίξει μια από τις πόρτες του αεροσκάφους. Όμως, η απόσταση από την πόρτα του αεροσκάφους μέχρι το έδαφος είναι κοντά στα 15 μέτρα και δεν υπήρχε σκάλα αποβίβασης! Ο Tom Cruise θα πρέπει να ήταν η επιβάτης για να τα καταφέρει!

Αλλά, μάλλον, επειδή δεν είχε κάνει ακόμη παρκουρ, χρησιμοποίησε τον φακό για να κάνει σήμα σε έναν οδηγό οχήματος μεταφοράς αποσκευών, ο οποίος την είδε καθισμένη στην είσοδο του αεροσκάφους με την πόρτα ανοιχτή και τα πόδια της να κρέμονται στον αέρα. Η επιβάτης λέει για τον οδηγό αυτόν:

“Έπαθε σοκ και διερωτήθηκε πώς διάολο με ξέχασαν μέσα στο αεροπλάνο. Το ίδιο αναρωτιέμαι και εγώ”

Η Air Canada ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό, όπως πρόσθεσε η Άνταμς. Όμως, φαίνεται ότι η ταλαιπωρία της αυτή της έχει αφήσει και κάποια προβλήματα ύπνου και αντιμετωπίζει νυχτερινούς τρόμους!

Η Air Canada δήλωσε στο δίκτυο CTV ότι ερευνά το επεισόδιο αλλά δεν έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με αυτό.

Δες ακόμα: AirHelp Score 2019: Ακόμη μία σημαντική παγκόσμια διάκριση για το «Ελευθέριος Βενιζέλος»!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;