Νέες προκλητικές δηλώσεις Ερντογάν: «Εμείς θα κάνουμε γεωτρήσεις»

Από neolaia.gr Team 25 Ιουνίου 2019

O πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κάνει λόγο ακόμα και για ανάμειξη των ένοπλων δυνάμεων, ανεβάζοντας τους τόνους!

Στα πλαίσια νέας ομιλίας του Τούρκου Πρόεδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο ίδιος προκαλεί για ακόμη μια φορά, ανεβάζοντας τους τόνους και κάνοντας λόγο ακόμα και για μέτρα με συμμετοχή των Ένοπλων Δυνάμεων.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας και αρχηγός του προσωποπαγούς κόμματος AKP, υπογράμμισε, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος ότι «Mέχρι να πετύχουμε τη δίκαιη διανομή του φυσικού πλούτου στην ανατολική Μεσόγειο θα συνεχίσουμε τα αποφασιστικά μας βήματα στην περιοχή».

Και συνέχισε τον επεκτατικό του λόγο, αναφέροντας ότι: «Δεν θα επιτρέψουμε καμία προσπάθεια έρευνας και γεώτρησης που να αγνοούν τα δικαιώματα και τα συμφέροντα της Τουρκίας και της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου. Διαθέτουμε 4 πλοία στην περιοχή και έχουμε λάβει τα μέτρα μας με τις Ένοπλες Δυνάμεις».

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, ο Ταπίτ Ερντογάν, επεσήμανε χαρακτηριστικά τα εξής:

«Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας λέει μόνος του κάποια πράγματα. Οτιδήποτε και να πει ο ίδιος εμείς έχουμε δικαιώματα εκεί και στο όνομα της υπεράσπισης των δικαιωμάτων μας τα πλοία ερευνών και γεωτρήσεων μας θα συνεχίσουν τις έρευνες και τις γεωτρήσεις τους και οι Ένοπλες Δυνάμεις μας έχουν πάρει, παίρνουν και θα πάρουν τα απαραίτητα μέτρα».

Δείτε ακόμα: Δημοτικές εκλογές Κωνσταντινούπολη: Μεγάλη ήττα Ερντογάν – Νίκη Ιμάμογλου

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486